novi kandidati za kanada
novi kandidati za kanada
Привет на всички от форума нашето семейство тепърва започва процедурата за Квебек има ли други които са на нашето ниво моля за мнения и препоръки,Ние сме вишисти с магистърска степен по икономика и две деца на 12 и 3 години.
- stanchev71
- stanchev71
Ние също сме в изходна позиция
- жена ми още не си е извадила задграничен паспорт а камо ли за по-натам...имаме едно момченце почти на шест години...аз вече изкарах едно ниво в Френския Културен Център и сега от началото на Февруари ще записвам второ...но мисля че е рано за подаване на документи...ще изкарам поне още две нива...ех, ако беше английски
...м/у другото - добре че е английския, иначе щеше да ми е още по-трудно...Аз съм завършил финанси в УНСС, жена ми е завършила лесото - ландшафтна архитектура...та в тази връзка да попитам - има ли работа за хора с такова образование? За икономистите е ясно, но за хората от лесото би трябвало да е по-лесно? Има ли някой отвъд голямата вода с такава или подобна професия? Дали изобщо лесотехническия е предимство? Благодаря за всичко отговори предварително...

- coolcoldy
- Обратна връзка:
за Garraty!
Много добър профил за кандидатура за Кебек.Дори Лесотехническите специалности се търсени професии,затова може да се наложи жена ти да е водеща.Но най-важното е да се подготвите добре с езика(френският,англииският е само предимство и то най-вече там на място)
Много добър профил за кандидатура за Кебек.Дори Лесотехническите специалности се търсени професии,затова може да се наложи жена ти да е водеща.Но най-важното е да се подготвите добре с езика(френският,англииският е само предимство и то най-вече там на място)
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
(френският,англииският е само предимство и то най-вече там на място
Нашите кумове вече четвърта година живеят в Монреал и заминаха без да знаят добре френски. Там изкараха техните безплатни курсове, но и сега, като ги питам, казват, че си говорят на английски и нямат проблеми. Според мен френският е повече за интервюто, а вече зависи в каква работна среда ще попаднеш там и кой език ще ти трябва повече.
Нашите кумове вече четвърта година живеят в Монреал и заминаха без да знаят добре френски. Там изкараха техните безплатни курсове, но и сега, като ги питам, казват, че си говорят на английски и нямат проблеми. Според мен френският е повече за интервюто, а вече зависи в каква работна среда ще попаднеш там и кой език ще ти трябва повече.
re
има много знайни и незнайни войни
)) Garraty, не се притеснявай ако трябва жена ти да е водещ, и при нас е така ! Айде малко мъжка солидарност;) Имайте предвид , че летвата за нивото на френския се е вдигнала , може би неофициялно , и поради масова спекулация при попълването на високо ниво и незащитаването му на самото интервю. И нас именно езика ни бави (де да беше английски и ние си казваме
) така ,че само в букварите е спасението давайте да четем
успех

успех
ПИТАЙТЕ И ТЪРСЕТЕ
Здравейте, препоръките ни към Вас са единствено да не се безпокоите да питате - по принцип доста от нещата /особено за началните документи и т.н и за всичко останало разбира се/ са вече обсъждани доста пъти във форума и може в "търсене" да намерите безброй много неща - ако нещо не става ясно всеки съфорумец би ви насочил - ТОЗИ ФОРУМ Е МНОГО ГОТИН - И ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ХОРА СА СЕ СЪБРАЛИ В НЕГО - ТАКА ЧЕ, ДОБРЕ ДОШЛИ!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
- darklady
- Непокорна
Re: ПИТАЙТЕ И ТЪРСЕТЕ
Така си е!DIMELBE написа:.....ТОЗИ ФОРУМ Е МНОГО ГОТИН - И ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ХОРА СА СЕ СЪБРАЛИ В НЕГО - ТАКА ЧЕ, ДОБРЕ ДОШЛИ!

Невъзможното е предизвикателство!
Благодаря на всички за отговорите!
Ще гледам да пиша и помагам с каквото мога, което към момента е доста нищожно като количество.
. Все пак ако на някой му трябва речник или учебник по френски да се обажда - имам трите PANORAMA на *.pdf-та, от един от предните ми постове има линкове към речници и така. Иначе трябва ли да казвам че http://www.bgcanada.com ми е homepage-а от около 4 месеца?
Форума е страхотен и винаги се намира кой да отговаря на въпросите на потребителите за което пак ви благодаря!
Поздрави,
Garraty
P.S. ах да, щях да забравя - ако на някой му трябват CD-тата за новия учебник на Френския Център - CAMPUS за първите 3 нива да ми пише ЛС, ще видим какво може да се направи!

Поздрави,
Garraty
P.S. ах да, щях да забравя - ако на някой му трябват CD-тата за новия учебник на Френския Център - CAMPUS за първите 3 нива да ми пише ЛС, ще видим какво може да се направи!

Tova absoliutno ne e viarno!!!Според мен френският е повече за интервюто
Ako smiatate naistina da jiveete v Quebec frenskia e neobhodim (osven ako ne ste v IT sferata). Ako mislite prosto da izpolzvate kratkata procedura - tova e drugo ne6to.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто