Владо от автосервиз Роза организира малко парти за всички фенове и фенки
Партито ще се започва на 21 януари от 18 часа в колежа Бребьоф. ПО молба на организатора всички непълнолетни трябва да бъдат придружени от "отгховорни" възрастни за да не се плучават "изненади" от типа на последните няколко партита. За музиката също не знам кава ще бъде, но със сигурност ще има и чалга :nenam: Да не каже някой после че не е предупреден :idea:
Приятно изкарване на решолите да отидат
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Днеа ми се обади Владо. Вика, абе ти какви слухпве пускаш че няма да има парти
Парти ще има 1000% сигурно и не само входа е без пари, но ще продължи колкото може (т.е. докато има мераклии да дансят). Чух нещо и за разни други безплатни неща, но понеже не съм сигурен оставям на участниците да споделят с нас дали наистина е така.
Та така- в резюме- за желаещите да отидат- купон ще има, за нежелаещите- гроздето е кисело
Аз ше дойда задължително,щото и да се напия като кирка ми е близо до нас и все ще си открия входа.Ами какво ще е менюто,за бара по точно ми е питането.
100 4oveka v edno maze se gledat tupo i si mislqt 4e kuponqsvat na 4algiq hahaha pri polojenie che ima nechoveshkite clubove i barvoe v MTL posle Canadtsite ne znaqt kak da se zabavlqvat