Здравейте Всички!
Честита Нова Година! Много здраве и късмет!
Ще започваме процедурата от начало. Миналата година получихме отказ на интервюто.
Чудим се как да отговорим на въпроса дали сме подавали вече додументи за селекция. Знае ли някой дали пазят набора от документи и преводи, които сме изпратили при първия си опит?
STE PODAVAME DOKUMENTI ZA VTORI PAT
-
По-добре си запишете, че вече сте подавали молба за селекция. На това, че упорствате да имигрирате в Квебек се гледа с добро око и се приема във ваш плюс. Ако на първото интервю сте получили отказ, заради владеенето на езика - трябва да докажете, че сте повишили нивото на владеене - с документ и напрактика. Ако не са ви достигали точки по професия, образование, сем. положение или стаж - доказвате с документ съответната промяна във вашия статут - например гражадански брак, раждане на дете, завършване на образование, допълнителен трудов стаж, нова квалификация или каквото там се сетите. Това е, според мен и стискам палци за вас!
Re: STE PODAVAME DOKUMENTI ZA VTORI PAT
Аз също ще пращам за втори път и на 6-ти въпрос съм писал че вече съм пращал и че ми е отказано интервю, но на дата не зная какво се пише - датата на подаването на първите документи или датата на отказа?? Някакви мнения?miki1991 написа:Здравейте Всички!
Честита Нова Година! Много здраве и късмет!
Ще започваме процедурата от начало. Миналата година получихме отказ на интервюто.
Чудим се как да отговорим на въпроса дали сме подавали вече додументи за селекция. Знае ли някой дали пазят набора от документи и преводи, които сме изпратили при първия си опит?
vanio
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Въпросът: 6. Avez-vous déjà présenté...? е пределно ясен за да предизвиква полемика или двоумения.
Писах датата на представяне (подаване) на молбата си за селекция т.е. датата дето стои най-отдолу и вдясно на формуляра на реда:
En foi de quoi, j’ai signé à__________Signature ________année mois jour (в кутиики)
Въпросът се отнася до мен и моите действия, а не до който и да било друг, че да пиша каквито и да е други дати като: дата на получаване молбата във Виена, дата на завеждане на досието, дата на получаване на отказа и т.н.
Писах датата на представяне (подаване) на молбата си за селекция т.е. датата дето стои най-отдолу и вдясно на формуляра на реда:
En foi de quoi, j’ai signé à__________Signature ________année mois jour (в кутиики)
Въпросът се отнася до мен и моите действия, а не до който и да било друг, че да пиша каквито и да е други дати като: дата на получаване молбата във Виена, дата на завеждане на досието, дата на получаване на отказа и т.н.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Нашият случаи беше такъв.
Понеже се допускат откази на интервю,както и да повториш процедурата,затова и са си сложили въпрос за това.
Отговаряш само, с положителен отговор и отбелязваш дата на предишно интервю.
На второто интервю обясняваш защо са ти отказали първият път
Успех! И нека СИЛАТА да бъде с Вас!
Понеже се допускат откази на интервю,както и да повториш процедурата,затова и са си сложили въпрос за това.
Отговаряш само, с положителен отговор и отбелязваш дата на предишно интервю.
На второто интервю обясняваш защо са ти отказали първият път
Успех! И нека СИЛАТА да бъде с Вас!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."