Kajete kak moje da se prekrati Lease v Quebec bez tejki finansovi posledici.
Kazha mi che edinstvenia nachin e da si namerim novi naemateli i da preotdadaem apartamenta tai kato dogovora ne e iztekal
Samo tova li varianta.
Ima li drugi nachini. Kolko naema e nesutsoikata koiato se plashta ako ima takava vazmojnost ???
Prekratiavane na Lease
Prekratiavane na Lease
Never give up !
В моят договор има допълнителна точка според която ако реша да напускам по рано или да преотстъпя апартамента за позлване на друг наемател ме глобяват 100 долара. На мен ми се налага да напусна 3 месеца преди изтичане на договора,първото което направих е да говоря със собственика какво предпочита - аз ли да търся кой да ме замести или той да си търси нови наематели. Той предпочете да си търси сам наематели и да ремонтира апартамента .
Лично според мен най-добре е да говорите със собственика и така ще се ориентирате дали има нужда да търсите някой,понякога собствениците предпочитат сами да намерят нови наематели,особено ако наема не е променян от дълго време.
Лично според мен най-добре е да говорите със собственика и така ще се ориентирате дали има нужда да търсите някой,понякога собствениците предпочитат сами да намерят нови наематели,особено ако наема не е променян от дълго време.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин