zdraveite,predstoi ni zaminavane naprolet i vse o6te ne sme re6ili v koi grad.Priatelite ni sa v Montreal no frenskia ni e na nivo interview i e dosta po slab ot angliiskia.ta se pitame mojem li da si namerim rabota kato ikonomisti(naprimer ofis rabota ili sekretarka)v Montreal bez dostata4no dobar frenski.I v tozi smisal ne e li po-dobre vapreki priatelite da izberem Toronto ili Vancouver.ne 4e niama da go nau4im frenskia ako izberem Montreal no v na4aloto 6te ni bade po trudno.Blagodaria predvaritelno!
Аз не съм с икономическо образование, но в България последно работих като секретарка. Като дойдох тук (преди 2 месеца) раших, че ще работя същата работа, защото ми харесва. Гледах доста обяви за работа. Изискванията са да се владеят двата езика свободно (говорене и писане), да пишеш на компютъра като машинописка - 60 знака за 1 мин. и да си работил с факс и ксерокс.
bateto написа:...и да имаш няколко години канадски опит.Поне така пише в обявите,ама не се учудвам то канадския опит си го искат и за миенето на чинии.
искат го - познат ми се оплака и от това безумие в държавата лъжа