минахме интервюто

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
PAVLINAP

минахме интервюто

Мнение от PAVLINAP »

Днес минахме при госпожа Хорнер :lol: ,много съм щастлива и доволна :lol: Така знам че чакате и затова обяснявам.Ние сме сем.аз-27,той-30 с едно дете.АЗ висше икономическо,той-средно,на мен ми признаха само 1год от трудовия стаж,на съпруга-нищо.На мен госпожата ми се видя много благоразположена,по неините думи ни пуска,защото аз съм амбициозна и съм положила адси много усилия,не спря да мърмори срещу мъжа ми,защо не е учил ,че трябва да го насърчавам,да вземал пример от мен и тн.
Един съвет не и противоречете,усмихвайте се и се съгласявайте с нея.Тя е доброжелателна,мила иаз мога да кажа само добри думи.Тъй като ни е за втори път мога да направя сравнение.На господин Ла рю ме разбирах абсолютно всичко без проблем,на госпожа хорнер ми беше трудно,въпреки че съм 10/11,на няколко пъти ми повтори въпроса,но определено беше благоразположена.Каза че прави чудо,за да ни одобри и го прави само и единствен заради мен.Каза че сигурно е много трудно да работиш ,да учиш и гледаш дете.
Аз това се сештам,ако някой има въпроси да пише :D
amigo

Мнение от amigo »

PAVLINAP-Blagodarim ti za napisanoto i CHESTITO!!! Nie sme v petak i sme dosta pritesneni,koeto e normalno,predpolagam!Dano da razberem kakvo ni pitat,che ti ne si parvata koiato pishe,che Madam govori barzo.Molia te,obiasni ni kakvo znachi da si za vtori pat?Otnovo li minavash procedyra s vtorite dokymenti i otnovo chakash data za intervu?
PAVLINAP

отг.

Мнение от PAVLINAP »

За втори път означава,че първия път Ла Рю ни каза,че не събираме достатъчно точки и ни отряза,пак пуснахме док.,отново такса,отново интервю и този път успех.Госпожата говори малко бързо и неразбрано,но повтаря дума по дума и се разбира.Тя е доброжелателна,на мен ми увеличи точките по англ.,за да съберем необходимия минимум,много съм и благодарна,дори накрая и казах,много ви благодаря Вие сте много мила жена и тя наистина остана много доволна.А другото нещо,разпитва ме много за работата ми,тъй като работя като консултант в магазин за продажба на телефони,тя ме разпита за всички тел.,как ще и предложа един или друг тел.каква е разликата и тн.
Karolina

Мнение от Karolina »

ЧЕСТИТО!

Поздравления за успешното интервю. Браво на теб, че си толкова упорита и не се отказа. Пожелавам ти много късмет и по-бързо идване в Канада. :beer2:
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Много ти благодаря,много съм доволна :lol: :D
Nadi a

Мнение от Nadi a »

Честито, PAVLINAP!
Пожелавам ти да си все така целеустремена!
Успех и за напред!
:beer:
Аватар
emoipoli

Честито!

Мнение от emoipoli »

Честито и от нас! Браво! Радвам се, защото след първия ви неуспех не сте спрели да се борите и най-важното е, че сега можете да се похвалите с победа. Сигурна съм, че сте много щастливи и то заслужено. Пожелаваме ви успех и оттук-нататък. :)
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
Аватар
Dinamitko
Обратна връзка:

Мнение от Dinamitko »

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН :wink:

айде налитайте на :beer: ! :wink:
100%
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Благодаря :lol: Благодаря на всички,благодарение на този форум и на хората който споделяха ние постигнахме успех,бяхме си изградили тактика и успяхме,благодаря от все сърце :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

Честито!!!
Много щастие и късмет ви пожелаваме!!!
УСПЕХ
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
lilava

Мнение от lilava »

Браво! И успех на семейството Ви! :dance:
Аватар
avve
Обратна връзка:

ЧЕСТИТО!

Мнение от avve »

Евала за куража - да подадете пак документи след такъв отказ!
Пожелавам ви само успех - напред и нагоре!
Много си права, че трябва да сте по-въздържани на интервюто:
Един съвет не и противоречете,усмихвайте се и се съгласявайте с нея.
Аз проявих повече характер и по принцип съм си емоционална - тя направо се взриви от това, но иначе наистина е с добри намерения!
Друг е въпросът, че самата тя също е емоционална личност, но поне си казва каквото мисли и това май е по-добрия вариант!
УСПЕХ НА БЪДЕЩИТЕ ИНТЕРВЮИРАНИ!
Savoir c'est pouvoir!
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

ЧЕСТИТО, ПАВЛИНА!!!
Радвам се за вас и се надявам скоро да се видим :D
бъди красив труп!
tsveta&miro

Re: минахме интервюто

Мнение от tsveta&miro »

PAVLINAP написа:на мен ми признаха само 1год от трудовия стаж
ЧЕСТИТО, ПАВЛИНА!
а защо не са ти признали трудовия стаж - защото си учила и работила едновременно ли?
колко време след първото интервю си пуснахте документи за втори път???

още веднъж - браво, че не сте се отказали!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Не ми признаха трудовия стаж защото е като касиер,а това в канада,както и в българия,може да се работи и без диплома,но там ми даваха повече пари и ми беше по добре.Пуснахме ги след година и 4 месеца :lol:
Заключено