информационна сесия?
информационна сесия?
Някой да знае, че в хотел Принцес ще има информационна сесия на 4 или 6 ноември?
И евентулно от колко часа ще бъде?
И евентулно от колко часа ще бъде?
nia
INformacionnata sesiya
Sesiite zapochvat utre ot 11 chasa i sa na vseki krygyl chas (11-12; 12-13 i t.n) v edna ot zalite na Mezannine.
Za poveche info, mojete da zvynite na : 9338 669
Za poveche info, mojete da zvynite na : 9338 669
Обичам Родината, мразя Държавата...
Ние посетихме такава сесия през юни. Не е нищо особено - запознават те със стъпките на процедурата и най-вече с официалния сайт. Хубавото е, че можеш да задаваш въпроси конкретно по твоята кандидатура, ако има нещо по-особено в нея. Другият плюс от едно такова посещение е, че на интервюто могат да те попитат посещавал ли си информационна сесия, кога и кой е бил презантатора.
- Дякон Игнатий
Не е лошо да се иде на една такава сесия,само за обща култура,и да не би наистина на интервюто да ти ковнат въпрос за такава.Но ако се погледне от страна на инфо., то тука е извора и може да гребеш с пълни шепи.Да не се забравя ,че има неща които се променят по процедурата,а те са на пръв поглед незначителни ама важни.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Посетих въпросната информационна сесия - представлява среща с Г-жа Chantal Desloges - адвокат към фирмата Green and Spiegel, която е специализирана в имиграционно право.
Г-жата те кара да попълниш малък тест-автобиография, на място ти пресмята точките и ти казва какъв ти е шансът да бъдеш приет като емигрант.
При това тя споменава, че тези които се опитват сами да си подадат документите и успяват трябва да се смятат за големи късметлии, тъй като процесът изобщо не бил толкова прост и съшествували технически особености, за които обикновените кандидати не били осведомени и с които въпросната фирма ти предлага да се "пребори" вместо теб срешу скромната сума от 3 000 щ. долара.
Та това е в общи линии.
Г-жата те кара да попълниш малък тест-автобиография, на място ти пресмята точките и ти казва какъв ти е шансът да бъдеш приет като емигрант.
При това тя споменава, че тези които се опитват сами да си подадат документите и успяват трябва да се смятат за големи късметлии, тъй като процесът изобщо не бил толкова прост и съшествували технически особености, за които обикновените кандидати не били осведомени и с които въпросната фирма ти предлага да се "пребори" вместо теб срешу скромната сума от 3 000 щ. долара.
Та това е в общи линии.
Обичам Родината, мразя Държавата...
i az hodih
i az hodih. Verno, 4e ne e ni6to osobeno, za men oba4e be6e polezno, za6toto za moia slu4ai 4uh ideia, deto mi be6e minala prez glavata, no ne misleh, 4e 6e svar6i rabota. Sega razbrah, 4e tova 6e pomogne. Ina4e advokatkite sa gotovi za 1000 dolara da me opraviat. Nai-poleznoto be6e, 4e proverih sebe si v na4ina na ob6tuvane. Vidiah kak moeto povedenie povlia na reakciite na damata i sum dovolna. Emi tolkoz za sesiata.
Blagodaria na Verena za infoto.
Kasmet i uspeh na vsi4ki!
Blagodaria na Verena za infoto.
Kasmet i uspeh na vsi4ki!
nia