Въпрос за професиите и стаж

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
anete

Въпрос за професиите и стаж

Мнение от anete »

Здравейте, скъпи съфорумци !
Имам няколко въпроса , на които не можах да си отговоря сама, ровейки се назад в архива.Затова моля за помощ .
1.По професия съм учител, но не сам работила през последните 10 години като такава/ не по трудов договор / . Дали стажът по тази професия преди повече години ще ми донесе точки ? Ако прравилно съм разбрала, на учителите се гледа с добро око :lol: .
2.Кое би имало повече тежест - стаж като възпитател или като помощник-готвач ? Работила сам и двете по гражданси договор .
Благодаря ви предваретелно за отзивчивостта. :lol:
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Re: Въпрос за професиите и стаж

Мнение от petia4444 »

anete написа: . Дали стажът по тази професия преди повече години ще ми донесе точки ? Ако прравилно съм разбрала, на учителите се гледа с добро око :lol:
.Дано излезеш права, за това че гледат на нас с добро око,аз минах цялата процедура и все още това не ми е ясно :oops:
anete написа: 2.Кое би имало повече тежест - стаж като възпитател или като помощник-готвач ? Работила сам и двете по гражданси договор .
Благодаря ви предваретелно за отзивчивостта. :lol:
Според мен стажът като цяло носи точки!стига да имаш документ с който да го докажеш!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
anni

Мнение от anni »

Аз съм в същото положение т.е. имам стаж ,който не е по специалността,но не съм учител. Моля всички ,които знаят нещо по въпроса да пишат.
Заключено