Отново по темата латиница или кирилица...
-
goliamo revane
Отново по темата латиница или кирилица...
Mного ми е чудно как така, като сме "задължени" да уважаваме родината и съфорумците си като пи6ем на кирилица, на мой e-mail, писан до българското посолство в Отава(на кирилица), получавам отговор на неясен български- НА ЛАТИНИЦА!!!!!?????
Нали уж посолствата са за да представят родината ни в други страни.......
Всичко хубаво в живота е или неморално, или незаконно, или от него се пълнее...
-
goliamo revane
RE
Не можеш да искаш много от тъпаци и то без извинение.Аз си платих паспорта за да ми го направят и те ми обещаха да ми се обадят като е готов и той отлежа два месеца в чекмедже докато аз не им се обадих.
Предполагам че имат и проблеми със смяната от латиница към кирилица,защото трябва да се кликне тук там и това може да е сложно за другарката която ти е отговорила.
Предполагам че имат и проблеми със смяната от латиница към кирилица,защото трябва да се кликне тук там и това може да е сложно за другарката която ти е отговорила.
попита ли посолството , ако да , какво ти отговориха?
защото за форума ми е ясно - има всякакви причини , кой се канадчи , кой няма кирилица вкъщи , а пише от работа , може да не знаят за кредора и т.н. въобще всеки избира как да се представя .
но за посолството ми е интересно да разбера какъв е отговора .
защото за форума ми е ясно - има всякакви причини , кой се канадчи , кой няма кирилица вкъщи , а пише от работа , може да не знаят за кредора и т.н. въобще всеки избира как да се представя .
но за посолството ми е интересно да разбера какъв е отговора .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
като щракнеш 2 пъти с shift бутона и сменя от БДС на фонетика на английски . аз нямам кирилица , но така пиша .
а иначе и досега получавам на адреса си един мейл от ШЕЛ България за ежемесечните им конкурси , там пишат , ако не четете кирилица минете по надолу и мейла е на латиница .
и за посолството може да е вариант , наистина не всеки разчита кирилица , но пък и на тях не им пречи да напишат текст по два начина .
а иначе и досега получавам на адреса си един мейл от ШЕЛ България за ежемесечните им конкурси , там пишат , ако не четете кирилица минете по надолу и мейла е на латиница .
и за посолството може да е вариант , наистина не всеки разчита кирилица , но пък и на тях не им пречи да напишат текст по два начина .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
- Ivet
- Обратна връзка:
Re: Отново по темата латиница или кирилица...
Какво общо има уважението между съфорумците и правилата на форума с мейла от посолствотоgoliamo revane написа:Mного ми е чудно как така, като сме "задължени" да уважаваме родината и съфорумците си като пи6ем на кирилица, на мой e-mail, писан до българското посолство в Отава(на кирилица), получавам отговор на неясен български- НА ЛАТИНИЦА!!!!!?????![]()
![]()
Нали уж посолствата са за да представят родината ни в други страни.......
Кольо е абсолютно прав, ако имаш поща в yahoo, примерно, няма никакъв смисъм да ти отговарят с кирилица, защото тогава няма да прочетеш нищо и ще ги псуваш, толкова ли нямат акъл, за да пишат с латиница!? Според мен след като си им писал, то си имал въпрос, а след като са ти отговори, то имаш и отговор, тоест - работата е свършена. Основната азбука в нета е латиницата, като искаш отговор на кирилица, пиши им на хартиен носител!
Let it go...
Re: Отново по темата латиница или кирилица...
Това е доста странно, аз си пиша и чета в мейла Яху на кирилицаIvet написа:Кольо е абсолютно прав, ако имаш поща в yahoo, примерно, няма никакъв смисъм да ти отговарят с кирилица, защото тогава няма да прочетеш нищо и ще ги псуваш, толкова ли нямат акъл, за да пишат с латиница!?
Трябва да си оправиш настройките просто.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.