Здравейте !
Наясно ли е някой какво точно трябва да направя и какви документи да издам за да поканя родител да ме посети. Успях да намеря нещо в bulway ама е много неясно и непълно.
А и още нещо какво ( освен паспорт) родителя трябва да приготви.
Благодаря предварително !!!
пп. Пламене защо изхвърлихте федералната част на боклука бре !
Пуснете форума Федерална част. Аз не ща да ходя в Квебек !!!
Joreto
За темата ти писах на имейла...никой нищо не е изхвърлял...просто ако не бяхме пуснали тоя форум щеше д акарате една седмица без никакъв...та както можеш д апрочетеш в новото ми мото отдолу решх че 1 форум е по-добре от нито един...имайте търпение. До няколко дни ще възстановим и форумите както си бях и архива. Просто сега магьосниците в интернет технологиите имат проблеми и им енеобходимо малко време...моята е лесна само ги юркам...
Take it easy...Jorteo.
Ще дойде и новия Форум...
Жлеая му успех!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Plamen написа:Аууу, Иване, поетични бастуне...окаде ти извади тия рими...да не си ги къдрил ти...много е готино...ха, наздраве /докато сложим пак биричката/
Тъкмо мислех да ти пиша и да питам Ou est ma bierre?
А стихчето е от Robert Heinlein...
Ще си позволя да го пусна цялото в отделна тема...любимо ми е...
Бастунски поздрав!
И катоняма бира, !
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Бирата е лесна, тя сама се пие...
А "Зелените хълмове на Земята" е велик разказ от Хайнлайн :
Да кацна сетен път се моля само
на родната планета, дала ми живот.
Да вперя взор нагоре, в небесата
и в хълмите зелени на Земята.