Тест за шофьорска книжка в Квебек
Обръщтам се с молба за повече инфо. във връзка с теоретичният тест в SAAQ. Тук в сайта им пише че въпросите на изпита са различни. Много ли е голяма разликата ?! Мога ли да се подготвям само с теста им и с помоща на книгата "Guide de la route" заради знаците им или ще ми трябват още ...глупости ?! Благодаря ви предварително!!
Въпросите в сайта са само 200. Има диск, в който има около 1000 въпроса с отговорите и той е достатъчен за подготовката на теоритичния изпит. Наистина на самият изпит има въпроси, които малко се различават, но не драстично. Ето тази тема е за шофьорските изпити, там Дино е дал и линк, от който да си свалиш СД-то.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#150283
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#150283
Благодаря ви сладурчета за супер бързите отговори! Страхотни сте!!!
Надявам се да успея.
Надявам се да успея.
Благодаря ти mama mia. Kak мога да се свържа с вас?
Ок mama mia! Още веднъж Благодаря !
SAAQ ili SAQ
ma sha vnimavate s takiva zaglaviya. az s teotiyata i s praktikata v SAQ sam mnogo napred, daze 4akam da me pokanyat za reklamno litze 

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
На мен лично въпросите на изпита ми бяха 30% различни от тези на диска който се рапространява, не че е кой знае каква разлика но имах доста въпроси който ги няма и на диска. Така че внимавай и да въртите главата яко при всяка смяна на посоката 

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
ето 5 ст. и от мен
на диска има различни комбинации с въпроси, обозначени са от A до M.
има смисъл да се решават само тези от Н до М, защото са по раздели и съдържат по 100-200 въпроса, т.е. покриват всичко.
А-G са варианти на самия изпит, ясно че с по 30 въпроса няма как да се види всичко.
За въртенето и оглеждането подкрепям(също и при престрояване), както и да се спира на линията на СТОП-а, с цел да има място за питоните, демек пешеходците
на диска има различни комбинации с въпроси, обозначени са от A до M.
има смисъл да се решават само тези от Н до М, защото са по раздели и съдържат по 100-200 въпроса, т.е. покриват всичко.
А-G са варианти на самия изпит, ясно че с по 30 въпроса няма как да се види всичко.
За въртенето и оглеждането подкрепям(също и при престрояване), както и да се спира на линията на СТОП-а, с цел да има място за питоните, демек пешеходците

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- Дякон Игнатий