V momenta vurvi anketa rasist li e bradatia kozel ili ne ...i rezultatite se dvijat 50 na 50

абсолютно е прав,това е и мойто мнение за представителите на черната раса.Сега ме наречете расист,и ме закопайте,но това е мойто мнение.dobri4uk написа: Ta izkazvaneto mu e 4e 4ernite sa genno po-tupi ot belite ..
А защо не даде прословутия пример как жените са по-тъпи от мъжете? Знаеш ли колко мъже ще ти дадат научни доказателства за това?Значи на мен като ми кажат,че жените са по-слаби физически от мъжете и да се сърдя,щото съм кака Станка и днес мога да прехвърля ненам си колко тона цимент
Ама то за да правиш научни изводи и заключения, не стига само да си бял, трябва и малко мисъл и задълбоченост. Защото престъпленията, както и обратното - успехът в обществото са следствие на много фактори като социална и семейна среда, традиции, ценностна система, образование, условия на живот и какво ли не още и е елементарно да се обясняват с генна тъпония или генна интелигентност. Аз пък се чудя, негрите, с образование и култура, къде са си изгубили гена, дето ги прави по-тъпи (или по какъв начин са придобили гена на интелигентността)? И изобщо, тези които тука твърдят, че черните били генно по-тъпи имат ли представа какво е това ген?защото затворите са пълни с църни и латиноси
Абе ти иди в Торонто към района на Jane&Finch да ти напълнят чернилките кожуха с олово и после да видим какви "научни изводи" ще направишVodolei написа:Пък само как си заиграват тука някои хора с научните понятия и доказателства, като например изключителното научното понятие: "генно по-тъп" или също толкова научното доказателство:
Ама то за да правиш научни изводи и заключения, не стига само да си бял, трябва и малко мисъл и задълбоченост.защото затворите са пълни с църни и латиноси