ZA RASIZMA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
dobri4uk

ZA RASIZMA

Мнение от dobri4uk »

MIli hora, 4uhte lo go Docteur Mailloux ,,edin bradat kozel- psiholg, koito 4esto u4astva s izkazvania v televiziata...s dve dumi izkazvaneto mu e po povod na novata gubernatorka na Canada, koiato e purvata 4erna gubernatorka( predstavia kralizata de ..) v Canada Ta izkazvaneto mu e 4e 4ernite sa genno po-tupi ot belite .. Purvo samia bradat kozel sum go slu6al i drug put i ne sum mu fen ..ama me u4udva reakziata na govoritelite ne televiziite ...nakraia edna vode6ta go popita abe v kraina smetka nie rasiste li sme v Quebec (smeeki se) i toi vika ami DA :twisted: Samia bradat kozel se pozuvava na edno izsledvane praveno v Montrealn 90 te godini... Vuprosa e ne dali sa po-tupi a reakziata na govoritelite i na jurnalisti v mediite ,,Basi ami te reagirat s usmivka i go podkrepiat s polovin usta ... Ima edno predavane."Tout le monde en parle.tam se razvi ek6ana
V momenta vurvi anketa rasist li e bradatia kozel ili ne ...i rezultatite se dvijat 50 na 50 :twisted: BASI MAIKATA
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)
kosciuszko

Re: ZA RASIZMA

Мнение от kosciuszko »

stiga s tozi rasizam,
koito ne e kadaren, vinagi se opravdava s rasizam
I tova che chernite sa genno tapi, tova si e istina.
Samo vij kakva "kultura" ima v djunglite na Afrika i kakva kultura ima v biala Evropa.
Da ne govorim he vsichki izobretateli, tvorci sa beli.
nito Mozart, nito Galilei, nito DaVinchi, nito Marco Polo, nito Columb, nito Newton, nito Mendeleev....da ne izbroiavam veche....sa bili nesto drugo osven beli hora
Tova ne e sluchaino.
Ako pak na niakoi ne dai si boje se rodi dete s Down syndrom, tova dete ima mongloidni cherti, t.e aziatski cherti. Tova sasto ne e sluchaino
Aziatite vsichki sa s Down syndrom
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Офф : Кукушко за пореден път печели дъвка бибип за най-злобно, неподготвено и не по темата изказване. Чудя се има ли някое свясно мнение изобщо, но няма да проверявам за да не получа язва или да пропуша отново :roll: .

Колкото до новата GG, дали е черна или жълта или бяла няма голямо значение, тъй като ще се налага да мисли колкото и кралицата. Дано поне по-малко да харчи от предишната. От Квебек, с мъж французин, с френско гражданство до вчера, и пак не им харесва, ами те не знам какво искат още кебекуата, след като Хемоглобин отдавна ги описа много добре, как беше, помня че на трето класиране се вредиха сред хомо сапиенс, та тя все ще е по-добра от тях. И от някои други.
Циганите - на Сатурн !
ivandi

Мнение от ivandi »

Dobri4uk, какво те учудва толкова. От табарнаците какво друго можеш да очакваш. Така че свиквай и не го вземай толкова навътре.

Те, табарнаците, ако бяха с малко по-различно географско положение, щяха да сложат Хитлер в малкия си джоб. За тях всеки, който не льо-ка, не дз-ъка и не използва църковни символи за ругатни, е генетично тъп. Без значение какъв му е цвета на кожата. А интелектуалната им извисеност може да бъде почувствана най-добре при общуване с представители на световно известните културни и научни центрове Гаспе и Лак Сен Жан.

Сигурен съм, че в най-скоро време някой виден представител на този интелектуален елит ще излезе с блестяща теория и по безспорен начин ще докаже, че на земята има само един интелигентен вид - кебекуа.

И едно от следствията от тази гениална теория ще бъде, че синдромът на Даун няма нищо общо с продължителните кръвосмешения. Причина за него е жълтия звят на кожата.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Ами добре,де,човека какво да каже,като му дойде темата в университета за различията м/у расите и половете?Не е расизъм да споменаваш фактите,те просто са такива-наистина черния цвят на кожата е във връзка с по-ниския умствен потенциал.Значи на мен като ми кажат,че жените са по-слаби физически от мъжете и да се сърдя,щото съм кака Станка и днес мога да прехвърля ненам си колко тона цимент.А и снощи в дискусията някой подметна защо затворите са пълни с църни и латиноси-отговориха му-защото били бедни-ми те и жълтите не са от най-богатите,ама не висят по затворите.А колко от имигрантите от източния блок са не бедни?Така че,според мен,много внимателно трябва да се обвинява някой в расизъм,когато говори с научни факти.
БайМиле

Мнение от БайМиле »

Абе с извинение майната му за расизма, обаче ти или не си слушал внимателно или не си гледал цялото предаване и си изтървал най-важното -

Брадатия педал каза най-отговорно, че нито баща му, нито децата му и нито пък той са плащали данъци през последните 30 години. Каза че цялото правителство и квебекаеското и федералното са корумпирани мошенници и данъци не трябва да се плащат за да се хранят тези свине. И добави, че тъй-като няма да го оставят да каже пред камера какъв е трика, ако някой иска да знае той с удоволствие ще сподели, нека му пуснат еmail.
sando
Обратна връзка:

Мнение от sando »

мразя пакистанците , индииците, корейците, ама, маного. Егати гадните и нагли хора са.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: ZA RASIZMA

Мнение от goliama mechka »

dobri4uk написа: Ta izkazvaneto mu e 4e 4ernite sa genno po-tupi ot belite ..
абсолютно е прав,това е и мойто мнение за представителите на черната раса.Сега ме наречете расист,и ме закопайте,но това е мойто мнение.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

sando написа:мразя пакистанците , индииците, корейците, ама, маного. Егати гадните и нагли хора са.
Щото не си имал работа с мароканци......те са направо......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Гледам пак чистокръвни арийци се събрали на раздумка.
Оня психиатър като е откачен, вие нямате ли глави на раменете си?

Познавам всякакви боклуци, както и много умни хора и не съм забелязал да има общо с цвета на кожата.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

И къде е мейла на Брадатия?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
c200

Мнение от c200 »

луд е човека, казвам ви :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Doc_Mailloux
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Абе от арабите по-мръсно племе няма. Индийците и пакитата са плътно зад тях.
Изображение ... и в темите също!
Vodolei

Мнение от Vodolei »

Значи на мен като ми кажат,че жените са по-слаби физически от мъжете и да се сърдя,щото съм кака Станка и днес мога да прехвърля ненам си колко тона цимент
А защо не даде прословутия пример как жените са по-тъпи от мъжете? Знаеш ли колко мъже ще ти дадат научни доказателства за това?

Пък само как си заиграват тука някои хора с научните понятия и доказателства, като например изключителното научното понятие: "генно по-тъп" или също толкова научното доказателство:
защото затворите са пълни с църни и латиноси
Ама то за да правиш научни изводи и заключения, не стига само да си бял, трябва и малко мисъл и задълбоченост. Защото престъпленията, както и обратното - успехът в обществото са следствие на много фактори като социална и семейна среда, традиции, ценностна система, образование, условия на живот и какво ли не още и е елементарно да се обясняват с генна тъпония или генна интелигентност. Аз пък се чудя, негрите, с образование и култура, къде са си изгубили гена, дето ги прави по-тъпи (или по какъв начин са придобили гена на интелигентността)? И изобщо, тези които тука твърдят, че черните били генно по-тъпи имат ли представа какво е това ген?

Според мен, расизмът е изключително опасно явление, защото утре такива 'научни' доказателства могат да се обърнат срещу теб. И да съдят за теб не по твоите способности, а по цвета на кожата ти или националност или пък нещо друго такова, а не дай си боже да стане държавна политика, тогава вече може и в концентрационен лагер да се озовеш, само защото някой е 'доказал', че си генно по-тъп. Има в историята примери за това, всички ги знаят.

Така, че всеки, който прави расистки изказвания, защото така мисли, или просто защото не мисли (не е обмислил какво казва), на мен ми пада в очите.
А расисти винаги ще има, важното е да не са организирани и да нямат власт.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Vodolei написа:Пък само как си заиграват тука някои хора с научните понятия и доказателства, като например изключителното научното понятие: "генно по-тъп" или също толкова научното доказателство:
защото затворите са пълни с църни и латиноси
Ама то за да правиш научни изводи и заключения, не стига само да си бял, трябва и малко мисъл и задълбоченост.
Абе ти иди в Торонто към района на Jane&Finch да ти напълнят чернилките кожуха с олово и после да видим какви "научни изводи" ще направиш :twisted:
Заключено