ЛЕК ВАПРОС ЗА ТРУДНО РЕШЕНИЕ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Dimitar

ЛЕК ВАПРОС ЗА ТРУДНО РЕШЕНИЕ

Мнение от Dimitar »

Въпросът е ,дали да завърша университета в BG и да преравнява там дипломата си , или да зарежа ученото до тук и да започна на ново там ?
Ще се радвам да споделите опит , за да се ориентирам по-лесно.

БЛАГОДАРЯ
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

S takowa kratko opisanie nadali niakoj moje da ti dade sawet.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: ЛЕК ВАПРОС ЗА ТРУДНО РЕШЕНИЕ

Мнение от KolioBalkanski »

Dimitar написа:Въпросът е ,дали да завърша университета в BG и да преравнява там дипломата си , или да зарежа ученото до тук и да започна на ново там ?
Ще се радвам да споделите опит , за да се ориентирам по-лесно.

БЛАГОДАРЯ
po princip e nai dobre da zavarshish tuk
ako imash samo oshte malko - zavarshi i uchi tuk po visoka stepen
ako li ne - napravo idvai
s tolkova informacia - tolkova
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Ako niamash zavarsheno vishe obrazovanie v BG ne e iasno dali izobsto ste mogesh da minesh procedurata za immigracia.
Da, ama ne!

Мнение от Da, ama ne! »

Kato gledam pravopisa ti, mai e nai-dobre pyrvo da zavyrsish srednoto obrazovanie i posle da mislish za emigracia. :beer:
Joy

Мнение от Joy »

"Da, ama ne!",защо не си преглътнеш злъчта?Появявате се във форума с какви ли не прости никове само за да се заяждате с хората?По сто ника ще имислите за да може спокойно да си ръсите простотиите без риск да ви познаят приятели и познати?Защо не си оставите заядливия тон за вкъщи?
Като гледам така,от всички писали по тази тема,единствено момчето задало въпроса си знае,че на български език се пише на кирилица.Така че,е сто пъти по-грамотен от теб!Някои хора не просто простотията си крият зад нови никове,но и неграмотността си прикриват с латиница...
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Pich ako pitash mene nai-dobre si zavarshi v BG i ela tuka s istinsko obrazovanie i tuka se napani malko i izkarai edin BAC...taka shte mojesh da sravnish dvete sistemi i da imash opita ot 2 razlichni sviata...tuka uchat po edin nachin v BG po drug. Az lichno taka pravia. Imam si BG obrazovanieto i sega karam potiahnoto...razlikite sa golemi, no i 2-te obrazovania ti davat po neshto hubavo...a i taka se darjish "na nivo" i mozaka ti ne zakarniava.
Joi, spoko be dusha, k'vo se "korkash" tolkova. Pitai admin-a dali Da ama ne e niakoi poznat na masite...moje pak da e nepoznat i ti sega da go obijdash :roll:
ik

Мнение от ik »

Моето лично мнение - ако имаш бакалавър в БГ - тук няма да можеш да си го приравниш - т.е. тук ще си без висше образование. Аз лично дойдох с магистратура (архитектура) и сега подадох документи да уча тук пак за магистър. Но дори да не уча, бакалавър ми признават веднага, а тук това ми стига за да практикувам като архитект, НО трябва първо да стана член на ордера на архитектите. Виж там е друго нещо. Ако ще ставаш член на някое такова "животно" ти препоръчвам да си изкараш една дипломка от тука. Не че с твоята от БГ не става, но ще ти е много по-лесно после да се пребориш с бюрокрацията им а и със скритата дискриминация по отношение на новодошлите. Успех!
amelie

.

Мнение от amelie »

Az sam s edno zavyrseno vishe, no vtoroto e zavyrsheno samo semestrialnio i smjatam da se diplomiram tam.
Всичко е в мярката
Заключено