ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПРИЯТЕЛ, ЧЕ НИ ПОЗНАВА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kalia

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПРИЯТЕЛ, ЧЕ НИ ПОЗНАВА

Мнение от kalia »

има ли някой, който да ми помогне?В DCS се изисква декларация от приятел, че ни познава, но неможем да си намерим.Може ли някой да ми помогне??Дали можем без тази декларация да си изпратим дакументите и да ни приемат??МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ НИ
Diangelo
Обратна връзка:

Мнение от Diangelo »

Az shte vi dam tazi deklaracija. Shte ste 5-tite:-) Veche mi e hobby. Prati mi ja na emaila v PDF ako ja imash, che ne mi se rovi.
Diangelo
Обратна връзка:

Мнение от Diangelo »

Kalia dai mi drug tvoi mail, razlichen ot skapanija dir.bg koito vrashta mailite na yahoo.com
kalia

Diangelo,

Мнение от kalia »

къде се изгуби да не се отказа.Не ме разочаровай, моля те Ако ти трябват допълнителна информация пиши ми
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
UNICORN

Мнение от UNICORN »

Това което мога да ви кажа е, че ние не правихме такава декларация, а просто на интервюто пред Ла Рю, му дадохме адреса на нашите приятели и той доста ни поразпита относно това от кога се познаваме, как сме се срещнали и колко често се виждаме, също и това, какво правят тези наши приятели в Канада, с какво се занимават и т.н. Така че, добре се подгответе за въпроси от този род и пак ни даде необходимата една точка.
Успех! :D
Заключено