Има ли желаещи да учат френски от английски?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

Имам много добра системка за учене на френски от английски във 8 СД-та. Ето инфо тук
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... 8&v=glance
Ако има желаещи, и някой с идея на кой сървър мога да я кача на мр3, с удоволствие бих я споделила. :D :wink:

Все пак трябва да сте доста на ти с английския. Предава я един симпатичен френски дядка, всичко е базирано само на слушане и на факта, че английски и френски имат 60% общо. Наистина е страшно лесно за запомняне, но става дума само за разговорен френски. Аз отначало се отнесох доста скептично, но се оказва, че това е страхотна помощ за "проговаряне" на езика, като допълнение към една Панорама, да кажем.....
third generation immigrant :)
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

всъщност, ето link, от където може да свалите cd-тата в един .rar file - около 620mb. Link will expire on Sunday night 11-09-2005.

http://s16.yousendit.com/d.aspx?id=30MS ... OXRF3LTP9I
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Да! :) И ако може с лекота да преминавам от единия на другия :wink:
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Abe Mirkaa, нещо става. Стигна 87 mb и ми даде грешка поради промяна в големината на файла => трябва да почна отначало. Ползвам FlashGet.
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
wowbagger

Мнение от wowbagger »

Аз също полвам FlashGet и на мен ми даваше някакви грешки. Реших си въпроса като оставих браузъра да стои на страницата за даунлоуд - не знам защо, но проблемът се оправи. Обаче курса нещо ни ми хареса. Някакво деде на ок. 80 г. постоянно примляскваше, а дикцията му беше като на булдог с остра нужда от логопед. За разбиращите англ. препоръчвам - French Deluxe 9, Pimsleur - 3-те диска, Living Language, Ultimate French и други подобни.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

wowbagger написа:Аз също полвам FlashGet и на мен ми даваше някакви грешки. Реших си въпроса като оставих браузъра да стои на страницата за даунлоуд - не знам защо, но проблемът се оправи. Обаче курса нещо ни ми хареса. Някакво деде на ок. 80 г. постоянно примляскваше, а дикцията му беше като на булдог с остра нужда от логопед. За разбиращите англ. препоръчвам - French Deluxe 9, Pimsleur - 3-те диска, Living Language, Ultimate French и други подобни.
ХА ХА! Ами аз ви казах, че е едно деде... Абе не му намирайте кусури на човека, според мен много лесно се запомня. Може би не е случайно, че толкова хора са доволни.

А ти вместо да ги препоръчваш тия, вземи ги сложи някъде та и ние да си изтеглим :wink:

За даунлоада не знам, май през браузъра няма проблем.
dimtzolov

Мнение от dimtzolov »

@Mirkaа: ми нещо сървъра не дава да се сваля файла:
"Your transfer cannot be completed. Most likely the file has exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient."

Да не би да сте го изтрили от сървъра? :(
wowbagger

Мнение от wowbagger »

Mirkaa, защо да ги качвам тия неща след като ги има навсякъде - eD2K, torrents... А и upload-а ми е 7 KB/s - нали сещаш. А много от нещата (линкове към тях) съм ги намирал именно във форума. Използвай търсачката и все ще излезе нещо.

Говорещият речник на Корал и Панорама 1:
http://rack6.free.evro.net/kpetrov/

Ето и някои други работи:
http://store3.data.bg/independent/Francais/
Заключено