Vreme do potvarzdenie ot Bucharest
Vreme do potvarzdenie ot Bucharest
Izpratih dokumenti predi blizo 3 sedmici do bucharest za visa i oshte njamam otgovor dali sa gi poluchili. Kolko vreme normalno se chaka?
merci
merci
- На К. Безсмъртни жената
-
Обади се на тези, чрез които си пратил пастортите, те трябва да се уведомят за пратката ти. Аз ползвах навремето DHL, и знаех постоянно къде ми е паспорта, в колко часа е пристигнал, кой го е приел. Също така имах инфо и за обратния път на паспорта до България, къде се намира в определен час и кога ще пристигна.
-
- Обратна връзка:
Здравей,
ами след като си подал документите, до към един месец 6те полу4и6 писмо с баркодове и вътре ще има на писмото един квадратен шечат със една дата - датата на завеждане на досието. И от тази дата броиш около 4 месеца доколкото знам вече това е срока. И тогава ще получиш формулярите за медицинските.
И не забравяй че понякога баркодовете ги пропускат, и направо след периода от 5 месеца накъде ще си получиш медицинските.
Ако някой е получил медицински по-рано, нека да пише, аз такава информация имам.
Успех ти желая, и търпение. То ще ти е най-необходимо.
ами след като си подал документите, до към един месец 6те полу4и6 писмо с баркодове и вътре ще има на писмото един квадратен шечат със една дата - датата на завеждане на досието. И от тази дата броиш около 4 месеца доколкото знам вече това е срока. И тогава ще получиш формулярите за медицинските.
И не забравяй че понякога баркодовете ги пропускат, и направо след периода от 5 месеца накъде ще си получиш медицинските.
Ако някой е получил медицински по-рано, нека да пише, аз такава информация имам.
Успех ти желая, и търпение. То ще ти е най-необходимо.
az sasto oshte 4akam pismoto za potvarjdenie ,barkodove i medicinski.pratih dokumentite na 1 iuli-tam sa pristignali na 4 iuli- pisha im pismo minalata sedmica i otgovoriha 4e do mesec triabva da polu4a izvestie.i az se pritesniavam 4e neshto se baviat-no ste 4akam-drugo ne mi ostava.uspeh na vsi4ki:)
- Alli@nce
- Обратна връзка:
Za sazelenie i pri nas e taka .Pratixme dva emaila veche i ot Paris ni kazvat che 2rite dok sas cheka s parite e pri tiax no vse oshte ne e zavedeno dosieto i da chakame barkodovete i medizinskite, tuk sashto sroka bil 3 meseza.
2 ri dok - 11.07
obratna razpiska - 15.07
2 ri dok - 11.07
obratna razpiska - 15.07
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."