vrastat li ni dokumentite, koito sme izpratili v posolstvoto?
Ili ste trqbva otnovo da prevezdam i legaliziram diplomite?
Blagodarq vi za otgovorite i uspeh!
o4akvam viza, imam vapros
o4akvam viza, imam vapros
Всичко е в мярката
- miloto
- Обратна връзка:
doks
Istina e, che nishto, ot neshtat, koito si im izpratila ne se vrashtat. I za tova se izprashtat xerox kopia, na vsichki doks., bez tezi triabva da sa v original.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Хайде и аз да добавя нещо...
1. За кой ли път трябва да напиша, че ТУК СЕ ПРИЗНАВА ПРЕВОД САМО ОТ ПРЕВОДАЧ С КАНАДСКИ ЛИЦЕНЗ - има ли смисъл да си харчите парите за преводи и легализации в България?!
2. Относно връщането... Може нашият случай да е изключение, но след процедурата на жена ми все пак върнаха нещо - снимките от сватбата и от почивката ни на море, които ни бяха поискали за доказване на съвместния ни живот.
Но иначе, хората преди мене са прави - не очаквай да ти върнат дипломите и другите документи - всичко ти се запазва в личното досие. :coollook:
Даниел
2. Относно връщането... Може нашият случай да е изключение, но след процедурата на жена ми все пак върнаха нещо - снимките от сватбата и от почивката ни на море, които ни бяха поискали за доказване на съвместния ни живот.

Даниел