Курс по френски в Бургас
-
Курс по френски в Бургас
Здравейте на всички! Търсим желаещи за курс по френски в Бургас, започване - септември. Ние сме двама и сега започваме процедурата. Ще се радвам да намерим други "бургазлии - мераклии"
за имиграция в провинция Квебек, Канада.

- Alli@nce
- Обратна връзка:
Zdraveite burgazli

6te se radvam da se zapoznaq s o6Te burgazlii s namerenie za imigaciq, ili imigrirali ve4e tam .
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Alli@nce, жалко че не идваш на срещите, които с kalite ги организираме. А най-лошото е, че има доста бургазлии, които са на различен етап от имиграцията и почти никой не идва на тези срещи
. Ето и сега - няколко семейства минаха интервюта и още толкова моми и ергени, а никой не ще да се похвали
. Мисля, че е време скоро да пуснем едно съобщение за среща, пък белкем се съберем повече от обичайните
.

Re: Zdraveite burgazli
Кой блок си в зона "А"? Ако кажеш и кой набор си още по-добре. Може да ми отговориш и на ЛС.Alli@nce написа:I az sum ot burgas i sum zapo4nal procedurata
.Nobleman s teb sum po statistka na edno nivo na procedurata sme s teb i 6te si polu4im vizite ako ni gi dadat po edno vreme .6te se radvam da poddurjame vruzka i da obmenqme informaciq i da ne se izgubim ot pogled .Аz sum ot M.rudnik zona A .6te se radvam da pomogna oba4e petrova ve4e sum malko avansral s fr i ne poznavam nqkoi ot bs koito da zapo4va ili ima jelanie za imigracq v QC.Nqkoi ako ima jelanie moje
![]()
6te se radvam da se zapoznaq s o6Te burgazlii s namerenie za imigaciq, ili imigrirali ve4e tam .

Вие с Калите толкова рядко организирате срещи, че да се чуди човек има ли кандидат емигранти от Бургас или няма. Я вземете се стегнете. Ако искате ние от тук ще ви ги организираме.nobleman написа:Alli@nce, жалко че не идваш на срещите, които с kalite ги организираме. А най-лошото е, че има доста бургазлии, които са на различен етап от имиграцията и почти никой не идва на тези срещи. Ето и сега - няколко семейства минаха интервюта и още толкова моми и ергени, а никой не ще да се похвали
. Мисля, че е време скоро да пуснем едно съобщение за среща, пък белкем се съберем повече от обичайните
.

Ми то май не останахмеТаратор написа:Вие с Калите толкова рядко организирате срещи, че да се чуди човек има ли кандидат емигранти от Бургас или няма. Я вземете се стегнете. Ако искате ние от тук ще ви ги организираме.

В интерес на истината има доста кандидат-имигранти, но явно не са привърженици на такива срещи. Някой са в началото, други вече минали интервюта

Срещите наистина са много полезни. На тях се запознах с много хора, с които впоследствие станахме приятели и сега продължаваме да поддържаме връзка и тук, в Канада, макар и в различни градове. Хубавото на тези срещи е че се събират хора които мислят в една посока, окуражават се взаимно и винаги има какво да си кажат. Срещите в Бургас на всеки две седмици са оставили много приятни спомени в мен, но имам чувството, че откакто Гого замина , вече почти не се събирате, което наистина е много жалко.
Не им се идва на срещи, щото гледат да се покрият. Почти всички които дойдат тук се покриват, но някои са решили да го сторят още от Бг. Що така тия хора, страх ли ги е от нещо?nobleman написа:Ми то май не останахмеТаратор написа:Вие с Калите толкова рядко организирате срещи, че да се чуди човек има ли кандидат емигранти от Бургас или няма. Я вземете се стегнете. Ако искате ние от тук ще ви ги организираме.... - или повечето бургазлии са вече из канадско или не считат за необходимо да идват на такива сбирки. А като си спомня м.г. какви сбирки ставаха
, какви софри се заформяха
![]()
![]()
...ехххх спомени...
![]()
В интерес на истината има доста кандидат-имигранти, но явно не са привърженици на такива срещи. Някой са в началото, други вече минали интервюта, на трети им предстой таквоз изпитание
, четвърти вече готвят куфарите
..., но едно е ясно - не им се идва на срещи
. Сигурно ще е сезонно
явление. Да се надявам, че ще се стегнат и ще дойдат на някоя следваща среща. Ако не за друго, то поне за по една
.

- Alli@nce
- Обратна връзка:
Za sujelanie ne sum v bs ,daje i v bg za da prisustvam na tezi sre6ti .Koito siguren sum sa mnogo polezni i pozotvorni za jelae6tite za emigraciq v Canada .Mislq vse pak pone da se zapoznaq s dosta burgazlii i da si navaksam sus sre6tite na maqsto v MTL .Tam ima Bg sre6ti ,puk za6To nei burgaski ve4eri i ribarski no6ti puli s mmmmnoooooogo bira i canadska ЦАЦА.I kakto kaza taratora q da vzemete das e stegnete 4e da se suberete 4e da mu tzapnete po edna,dve,tri i pove4e biri 4e da si pogovorete .Jiveq v 404 bl na m.rudnik predi sum v 435 sre6tu REZVAQ.
Mladi4uk sum o6Te nqmam 30 .
S.Y.
Mladi4uk sum o6Te nqmam 30 .
S.Y.
Не ни е страх, кажете къде е точното място за срещи, ще се опитаме да намерим време за някоя-друга бираТаратор написа:Не им се идва на срещи, щото гледат да се покрият. Почти всички които дойдат тук се покриват, но някои са решили да го сторят още от Бг. Що така тия хора, страх ли ги е от нещо?nobleman написа:Ми то май не останахмеТаратор написа:Вие с Калите толкова рядко организирате срещи, че да се чуди човек има ли кандидат емигранти от Бургас или няма. Я вземете се стегнете. Ако искате ние от тук ще ви ги организираме.... - или повечето бургазлии са вече из канадско или не считат за необходимо да идват на такива сбирки. А като си спомня м.г. какви сбирки ставаха
, какви софри се заформяха
![]()
![]()
...ехххх спомени...
![]()
В интерес на истината има доста кандидат-имигранти, но явно не са привърженици на такива срещи. Някой са в началото, други вече минали интервюта, на трети им предстой таквоз изпитание
, четвърти вече готвят куфарите
..., но едно е ясно - не им се идва на срещи
. Сигурно ще е сезонно
явление. Да се надявам, че ще се стегнат и ще дойдат на някоя следваща среща. Ако не за друго, то поне за по една
.
ne znam otkyde da pochna, zasramih se i mi e guzno. v nikakyv sluchai ne iskam da se pokrivam.
kakvo da si pokriq, kyde?
kakto i da e. ami az sym v predintervuirna represiq. sama sym. qdosvam se na voennite, che mi pribraha polovinkata, razvaliha vsichkite mi planove.
takaaa. na gybata v 5 v nedelq?
kalite po princip puska tova syobshtenie. moje da se poqvi takova do kraq na sedmicata.
do skoro vijdane na vsichki burgazlii
d

kakvo da si pokriq, kyde?
kakto i da e. ami az sym v predintervuirna represiq. sama sym. qdosvam se na voennite, che mi pribraha polovinkata, razvaliha vsichkite mi planove.
takaaa. na gybata v 5 v nedelq?
kalite po princip puska tova syobshtenie. moje da se poqvi takova do kraq na sedmicata.

do skoro vijdane na vsichki burgazlii
d