Относно инженерите?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dido_jk

Относно инженерите?

Мнение от dido_jk »

:?: Интересувам се от следното: завършил съм Индустриален мениджмънт - това ще рече Инженер мениджър, а в момента работя като информационно обслужване, т.е. поддръжка на компютрите в една организация. Въпросът ми е, това може ли да се брои като стаж по специалността.

P.S. Благодаря на всички, които ми помогнат с някаква информация!!!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Здравей,
не съм сигурен дали мениджмънта е инженерна специалност,това не е ли управление, организация или нещо такова. Пише ли в дипломата ти инженер? А за стажа не мисля че обслужване на компютрите може да се брои за мениджмънт. Но, това е само мое мнение, изчакай други по-компетентни отговори.
Успех
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Да, няма проблеми. Аз бях в съседна специалност Административен мениджмънт. А тази специалност Индустриален мениджмънт, я водят за инженерна специалност, защото се изучават технически предмети. А менджмънта ти е също плюс. Така, че това е прекрасна специалност, с която можеш да кандидатстваш, а също така, стажа, който сега трупаш е окей.
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Ne!
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Stapi6 li tuk v CA ot parvia den si s 0 dena staj i opit. Defakto si nikoi.
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
didi nesh

Мнение от didi nesh »

За стаж който да ти признаят на канадска земя ли става въпрос или за стаж за който да получиш точки?
Ако е второто би могъл да погледнеш
http://www.immigrationfirm.ca/canadionnoc.html
там ще видиш дали професията ти я има в списъка на Търсените професии и кой е нейният код, а после отиди на
http://www23.hrdc-drhc.gc.ca/92/e/generic/facs.html
вкарай кода на твоята професия и ще ти излезе пълна информация за нея. И най малката опорна точка между това което работиш и характеристиката която те дават на твоята професия би могла да ти помогне. Важното е да успееш да ги убедиш. Така поне мисля. А дали ще успееш..............................?
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

didi nesh, провери още един път дали са изписани правилно дадените адреси, защото страниците не се отварят.
Иначе логиката ти е правилна и се присъединявам към отправените съвети и предложения.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз също съм съгласен с това, само допълвам, че е възможно тези, които са завършили Индустриален мениджмънт да влязат в класацията и да съберат необходимите точки.
Като бях на интервю също ми провериха моято специалност Административен мениджмънт, която не беше точно така формулирана в листите, но интревюиращият търси вариант да подбере точното наименование на специалнтостта, ако прецени за необходимо.
Истината е, че искат да раберат, дали наистина разбираш и имаш практика по това, за което кандидастваш, от там нататък, всичко зависи от интервюиращият.
Така, че смело напред, пожелавам успех на всички!
didi nesh

Мнение от didi nesh »

Извинете!!! Бързата кучка слепи ги ражда.

http://www.immigrationfirm.ca/canadiannoc.html
http://www23.hrdc-drhc.gc.ca/92/e/generic/faqs.shtml
dido_jk

Мнение от dido_jk »

:) Благодаря на всички за съветите! Аз също Ви пожелавам успех.
Заключено