Гледам, че няма такава тема във форума. Кажете какви риби (рибки

Доста се порових, ама не можах да открия такава тема...Дякон Игнатий написа:Добре ще е да се разтърси колегата,аз съм пускал 2 такива теми......KolioBalkanski написа:поразтърси се по добре
има няколко такива теми
скоро почваме сьомгите.
Иначе как щях да разбера ,че с Кольо сме на един акъл......
Аз пак сам доволен от влакната.С "Trilene" za 17 LB(7.7 kg) извадих зака4ена блесна 5/8 като и с4упих куката при дарпанетота след 2 риболовни излета -и испуснати бая Пинк салмон -отидох и си купих така наре4ената изкуствена паяжина- - 0,3мм ама много здрава- е за цена не питаи -после кат я подарих на зетя се радва6е като малко дете -ама после про6ка няма- или вадя рибата или отивам да отка4ам куката кат се зака4и стот не можеда се скаса.
ами в сравнение с каквато и да е сладководна риба -TheSnakeMaster написа:bp_de написа:Аз пак сам доволен от влакната.С "Trilene" za 17 LB(7.7 kg) извадих зака4ена блесна 5/8 като и с4упих куката при дарпанетота след 2 риболовни излета -и испуснати бая Пинк салмон -отидох и си купих така наре4ената изкуствена паяжина- - 0,3мм ама много здрава- е за цена не питаи -после кат я подарих на зетя се радва6е като малко дете -ама после про6ка няма- или вадя рибата или отивам да отка4ам куката кат се зака4и стот не можеда се скаса.
.Ама е дебели4ко влакното и не се замята лесно с него .Сега сам със Trilene за 12 либри и сам доволен.Пак и то ако ще ползваме влакна дето и кит ще изкарат без да се скъсат къде е тръпката тогава от риболова
![]()
Айде наслука![]()
![]()
За Марица не питай, отказал съм се да ходя там за риба....bp_de написа: Ина4е как е положението по Марица?
sharanite tuk sa tolkowa mnogobrojni `e mu piswa na chowek...CaD написа:За Марица не питай, отказал съм се да ходя там за риба....bp_de написа: Ина4е как е положението по Марица?
На последък ходя на Антон Ивановци ама само кустурчета калват и от време на време няква по нормална бяла риба (там има ли бели риби). Като гледам какво ми пишете оставам с впечатление че само сьмга се лови, никой ли не е хващал шаранче, сомче....