Българи по света, ако бяхте останали в България всички......
Българи по света, ако бяхте останали в България всички......
От мненията и въпросите ви, които чета усетих едно нещо- Вие сте много умни хора. Как можа България да ви изгуби? Ако бяхте тук сигурно щяхте да я промените! Всички вие българи, които сте по света!
-
Az skoro shte napusna BULGARIA sas semeistvoto si i na letishteto bih iskal da razpuna edin goliam plakat s nadpis " ZASHTO NI PROGONIHTE OT RODINATA ??? " , no edva li na niakoi shte mu puka osven na nashite rodnini . Pogelavam USPEH na vsi4ki reshili da potursiat kasmeta si i po-dobur givot izvan RODINATA 

Каквото и да ви се случи помнете едно : И УТРЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ !!!
Kakvo pove4e moga da dobavja?!bate Many написа:Az skoro shte napusna BULGARIA sas semeistvoto si i na letishteto bih iskal da razpuna edin goliam plakat s nadpis " ZASHTO NI PROGONIHTE OT RODINATA ??? " , no edva li na niakoi shte mu puka osven na nashite rodnini . Pogelavam USPEH na vsi4ki reshili da potursiat kasmeta si i po-dobur givot izvan RODINATA
Smeseni 4uvstva mejdu bolka ,radost i tuga!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Kvo da ti kaja, moeto momiche, oshte mnogo naivnost ima u tebe. Az lichno ne vijdam smisal dori da mislya, ey taka hipotetichno za jivot v Bulgaria. Mislil sam da poobikolya sveta i da pojiveya za godina-dve po razni strani i pak da se vrna v Canada, no da jiveya v Bulgaria dori i za edna godina- mmmm, ne, blagodarya, jivotat e kratak... :idea:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Това е истината и за мен. Не съм напускала от прищявка, а се чувствам принудена и прогонена.bate Many написа:Az skoro shte napusna BULGARIA sas semeistvoto si i na letishteto bih iskal da razpuna edin goliam plakat s nadpis " ZASHTO NI PROGONIHTE OT RODINATA ??? " , no edva li na niakoi shte mu puka osven na nashite rodnini . Pogelavam USPEH na vsi4ki reshili da potursiat kasmeta si i po-dobur givot izvan RODINATA

-
Българите по света, ако бяхме останали в България всички, нямаше да променим нищо, все същото ще е положението в БГ.
Аз съм млад човек, и ако бях останал в България сигурно щях да живея до края на живота си зле, а сега в Канада, живота ми се промени. Както казва Канук, живота е кратък, млад съм и вече живея добре.
Аз съм млад човек, и ако бях останал в България сигурно щях да живея до края на живота си зле, а сега в Канада, живота ми се промени. Както казва Канук, живота е кратък, млад съм и вече живея добре.
MOiat Sin
Az ste citiram deteto si:
" Az sam nai-stastlivoto dete na sveta,
-Zasto.Be sine?
-Zastoto jiveia v Canada i moga da imam vsi4ki igra4ki koito si pojelaia i moga da iam kolkoto si poiskam sladoled...
" Az sam nai-stastlivoto dete na sveta,
-Zasto.Be sine?
-Zastoto jiveia v Canada i moga da imam vsi4ki igra4ki koito si pojelaia i moga da iam kolkoto si poiskam sladoled...
-
Zdraveite Priateli !!!
V kakva strana sme jiviali samo ? Kakvi me4ti sa imali detsata ni , a nie ne sme mogli da im dostavim tazi malka radost . I pomislete samo kolko puti ste vigdali roditel da se opitva da obiasni na detentseto si zashto ne moge da mu kupi niakoia igra4ka ili sladoled ili bonbonki . No djalko e ne za tezi detshitsa , koito ve4e imat tezi elementarni na pruv pogled neshta ,a za tezi koito shte porasnat bez tezi neshta . Te shte porasnat v nenormalna sreda sas staena zloba kam vsi4ki okolo tiah a iskame ot tiah da se dargat normalno i vazpitano . Naistina e galko vsi4ko tova
No pak iskam da kaga 4e na IDIOTITE ot koito zavisiat neshtata v nashata RODINA ne im puka . Mnogo e galko i me e sram pred stradashtite detshitsa . Tova e . USPEH NA VSI4KI RESHILI DA PROMENIAT TOVA POLOGENIE !!!
V kakva strana sme jiviali samo ? Kakvi me4ti sa imali detsata ni , a nie ne sme mogli da im dostavim tazi malka radost . I pomislete samo kolko puti ste vigdali roditel da se opitva da obiasni na detentseto si zashto ne moge da mu kupi niakoia igra4ka ili sladoled ili bonbonki . No djalko e ne za tezi detshitsa , koito ve4e imat tezi elementarni na pruv pogled neshta ,a za tezi koito shte porasnat bez tezi neshta . Te shte porasnat v nenormalna sreda sas staena zloba kam vsi4ki okolo tiah a iskame ot tiah da se dargat normalno i vazpitano . Naistina e galko vsi4ko tova

Каквото и да ви се случи помнете едно : И УТРЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ !!!
bate Many,bate Many написа:Az skoro shte napusna BULGARIA sas semeistvoto si i na letishteto bih iskal da razpuna edin goliam plakat s nadpis " ZASHTO NI PROGONIHTE OT RODINATA ??? " , no edva li na niakoi shte mu puka osven na nashite rodnini . Pogelavam USPEH na vsi4ki reshili da potursiat kasmeta si i po-dobur givot izvan RODINATA
БРАВО !!! Много добре казано.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
egati drebnite materialisti sa teia detza...vij, za sredata - t'va e drug vaprosbate Many написа:Zdraveite Priateli !!!
V kakva strana sme jiviali samo ? Kakvi me4ti sa imali detsata ni , a nie ne sme mogli da im dostavim tazi malka radost . I pomislete samo kolko puti ste vigdali roditel da se opitva da obiasni na detentseto si zashto ne moge da mu kupi niakoia igra4ka ili sladoled ili bonbonki . No djalko e ne za tezi detshitsa , koito ve4e imat tezi elementarni na pruv pogled neshta ,a za tezi koito shte porasnat bez tezi neshta . Te shte porasnat v nenormalna sreda sas staena zloba kam vsi4ki okolo tiah a iskame ot tiah da se dargat normalno i vazpitano . Naistina e galko vsi4ko tovaNo pak iskam da kaga 4e na IDIOTITE ot koito zavisiat neshtata v nashata RODINA ne im puka . Mnogo e galko i me e sram pred stradashtite detshitsa . Tova e . USPEH NA VSI4KI RESHILI DA PROMENIAT TOVA POLOGENIE !!!
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.