"За" или "против" Канада, дайте съвет
"За" или "против" Канада, дайте съвет
Здравейте,
мъжът ми е француzин и от иzвестно време ме напъва
да се иzнасяме към Канада. Кажете ми, моля, с две думи,
дали си струва приключението и главоболията?
Малко ме е страх да почвам пак отначало с емигрансткия живот.
"За" или "против", моля аргументи, главата ми ври...
Мерси
Мерси
Аз се учудвам с какъв акъл хора дават мнение "ЗА" Канада при условие, че не са запознати с положението на кандидат емигрантите. Още повече, че единият от съветниците дори не е тук. А във Франция били ли сте, че сравнение правите?
Decu, я кажи с какви професии сте, колко стаж имате и какво смятате да правите като пристигнете тук. Аз във Франция не съм бил и немога да сравнявам, така, че категоричен отговор не мога да ти дам. Всяка от двете страни си има своите плюсове и минуси, но все пак си решавате вие. Успех с дилемата.
Decu, я кажи с какви професии сте, колко стаж имате и какво смятате да правите като пристигнете тук. Аз във Франция не съм бил и немога да сравнявам, така, че категоричен отговор не мога да ти дам. Всяка от двете страни си има своите плюсове и минуси, но все пак си решавате вие. Успех с дилемата.

Re: "За" или "против" Канада, дайте съве
Е как да кажем без да знаем кво ви е положението (професии, реализация в момента), какви компромиси сте склонни да правите и т.н. ?Decu написа:Здравейте,
Мерси
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Вървете на Палма де Майорка ,там е евтино,топло , живота е празник,а хората много топли и добронамерени,ако толкова ви се мести някъде.Кво ще правите в Канада близо до северния полюс.Аз съм пресичал Южна Франция в протежение на ривиерата на път за Испания ,имам наблюдения един вид само като турист.Ако живеете в тази област тук животът ще ви се стъжни,ще имаш чувството че скачаш от рая в ада.
-
- Обратна връзка:
Interesnooooooo....
Kato prochetem francuzin i avtomatichno go slagame v kategoriata na tezi dato razpolagat s debela bankova smetka i njama zashto da se mestjat nasam-natam...vsichnko mu e v red.
Che te bolshinstvoto ot horata vav France zivejat kolkoto da si pokrivat razhodite...analoga s BG e izlishen, no ako pochnem da sravnjavame standarti statistikata ste e shodna.
Za Palma De Mallorca...az sam opredeleno fan na tova mjasto, no sled kato pozivjah tam izvestno vreme bih kazala, che Palma kato destinacia za pochivka i Palma kato mjasto za ziveene sa dve savsem razlichni mesta...
A za tova kolko sa svestni horata...hm...zavisi koi kak go razbira i kakvo haresva, no 700 godishnoto "prisastvie"na nashestvenicite ot sasednia kontinent opredeleno e dalboko vkoreneno v nravite, misleneto i povedenieto na mestnite ziteli kakto na ostrova taka i v darzavata Espana.
Momicheto iskashe savet , a az vzeh che se otplesnah...
Decu, nikoi ne moze da ti dade savet, ako vie dvamata ne znaete kakvo iskate...nie tuk si prikazvame...ti slushai(cheti) i ako neshto ot kazanoto ti posluzi, to ste e da zatvardi tova,koeto veche ste reshili.
Haide... Uspeh v glavoblaskanicata!

P.S.I ne priemai lichno kazanoto po gore za francuzite...sigurna sam che tvoja saprug popada v druga kategoria...
Kato prochetem francuzin i avtomatichno go slagame v kategoriata na tezi dato razpolagat s debela bankova smetka i njama zashto da se mestjat nasam-natam...vsichnko mu e v red.
Che te bolshinstvoto ot horata vav France zivejat kolkoto da si pokrivat razhodite...analoga s BG e izlishen, no ako pochnem da sravnjavame standarti statistikata ste e shodna.
Za Palma De Mallorca...az sam opredeleno fan na tova mjasto, no sled kato pozivjah tam izvestno vreme bih kazala, che Palma kato destinacia za pochivka i Palma kato mjasto za ziveene sa dve savsem razlichni mesta...
A za tova kolko sa svestni horata...hm...zavisi koi kak go razbira i kakvo haresva, no 700 godishnoto "prisastvie"na nashestvenicite ot sasednia kontinent opredeleno e dalboko vkoreneno v nravite, misleneto i povedenieto na mestnite ziteli kakto na ostrova taka i v darzavata Espana.
Momicheto iskashe savet , a az vzeh che se otplesnah...
Decu, nikoi ne moze da ti dade savet, ako vie dvamata ne znaete kakvo iskate...nie tuk si prikazvame...ti slushai(cheti) i ako neshto ot kazanoto ti posluzi, to ste e da zatvardi tova,koeto veche ste reshili.
Haide... Uspeh v glavoblaskanicata!
P.S.I ne priemai lichno kazanoto po gore za francuzite...sigurna sam che tvoja saprug popada v druga kategoria...

Здравейте, банда,
Приzнавам, повърхностно чета форума, често, докато работя.
Освен това емиграцията в Канада не ми е единствената цел в живота,
та не zадълбавам във всеки ред. Нямам необходимото време да ровя
всяка тема и отговор, та zатова съzдадох нова тема.
Не се сърдя на иzцепки zа француzите, няма как да го приемам лично,
не се сърдя и на иzцепки zа българите, отговорна съм само zа себе си.
А иzнервени отговори не ме докосват ни най-малко, човек, като
оживее в странство, се овълчва, нормално е.
Все пак ви благодаря zа откровенията, напътствията, сиктердосването
и иzобЩо zа вниманието. Аz моя си го zнам отлично, интересуваха ме
ваШите отговори. За Палма не сме мислили, мен специално ме драzни
калабалъкът и деzибелите на испанzите, но zа отпуска става
(само далеч от пияни немzи или англичани).
Просто ме притеснява в една емиграция в Канада, че трябва да
zарежем тук работите си и да почнем от нулата. А не сме на 20.
Приzнавам, повърхностно чета форума, често, докато работя.
Освен това емиграцията в Канада не ми е единствената цел в живота,
та не zадълбавам във всеки ред. Нямам необходимото време да ровя
всяка тема и отговор, та zатова съzдадох нова тема.
Не се сърдя на иzцепки zа француzите, няма как да го приемам лично,
не се сърдя и на иzцепки zа българите, отговорна съм само zа себе си.
А иzнервени отговори не ме докосват ни най-малко, човек, като
оживее в странство, се овълчва, нормално е.
Все пак ви благодаря zа откровенията, напътствията, сиктердосването
и иzобЩо zа вниманието. Аz моя си го zнам отлично, интересуваха ме
ваШите отговори. За Палма не сме мислили, мен специално ме драzни
калабалъкът и деzибелите на испанzите, но zа отпуска става
(само далеч от пияни немzи или англичани).
Просто ме притеснява в една емиграция в Канада, че трябва да
zарежем тук работите си и да почнем от нулата. А не сме на 20.