Много нови снимки от България

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Много нови снимки от България

Мнение от Igor »

Погледнете линка долу. :wink:

С малки изключения, голяма част от забележителностите са от западна България. Надявам се да успея да обиколя поне тази част на страната преди да се кача на самолета. :D

Ждрелото на река Ерма.
Страхотно местенце, приятна изненада за мен. 8) Тази река извира в Сърбия, минава през България, и отново се връща в Сърбия.

Пирин.
Уау! :love: Що мухи налапах, зяпайки :o . Те мухите определено не бяха малко, а аз си зяпах от впечатление и малко от липса на въздух. Страхотен джулай морнинг.

Напоследък забелязвам че забележителностите и пътя към тях са маркирани с огромни кафяви табели. Преди докато ги намеря брадясвах.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
sl

Мнение от sl »

Абе чудим се ние къде се загуби, а той пътешественика ни изловил готините местенца, ама .....още има неизловени. :lol: Много ме впечатли "Bachkovski Monastery 04 ", и по-специално климатика цвъкнат баш на входа. Тоя манастир е на има-няма десетина века, вервам и климатика ще да е от тогава. :shock:
Тая Неделя ще се видим ли на по бира?
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

sl написа:Абе чудим се ние къде се загуби, а той пътешественика ни изловил готините местенца, ама .....още има неизловени. :lol: Много ме впечатли "Bachkovski Monastery 04 ", и по-специално климатика цвъкнат баш на входа. Тоя манастир е на има-няма десетина века, вервам и климатика ще да е от тогава. :shock:
Тая Неделя ще се видим ли на по бира?
Да бе, климатик, модерни технологии, да не се потят хората...
Да ти кажа, и мен това ме впечатлява. :?
Хубави манастири и исторически места, пресъздаден духа на миналите векове и отведнъж, едни електрически кабели висящи като черва из въздуха, едни сателитни чинии, телевизорни антенки, климатици... Те и поповете са хора, трябва да гледат телевизия.
Всичко това може да бъде скрито, но опираме до болната тема, трябват повечко пари... И в София има много стари фасади с нацвъкани климатици, просто се загледай. :roll:
Фотоапарата ми върти номера напоследък :cry: , може да се видим в неделя в Баба Яга. :beer:
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Заключено