O4akvam skoro dokumentite na jena mi s odobrenata oferta ot HRDC,no ima mnogo neiasnoti otnosno interviuto v Bukuresht.Na koia smetka se prevejdat parite?
Poneje sme semeistvo s dete , triabva li da izprashtam moite dokumenti(pasport , svidetelstva za sadimost,snimki, pasporta na deteto,etc)zaedno s ofertata i aplicaciata na jena mi?
Niakoi ima li informacia kak proti4a interviuto?
Ako eventualno ima problem s vizite tazi odobrena job offer moje li da pomogne za skusiavane na sroka pri eventualna procedura za Federal Canada?
Za Baba Pena i drugi na work permit
Za koi pari govorish? tezi za the work permits? Ako e taka, otivash v union Bank i kato kajesh, che sa za kanadska visa, te znayat kakvo da pravyat.
Shtom ste semeystvo, prashtay vsichko. Po-dobre da imate dokumenti v izlishak, otkolkoto v Bukuresht da se izcepyat, che edi kakvo si im tryabva ida se vrnete do BG za toya dokument. :idea:
Shtom ste semeystvo, prashtay vsichko. Po-dobre da imate dokumenti v izlishak, otkolkoto v Bukuresht da se izcepyat, che edi kakvo si im tryabva ida se vrnete do BG za toya dokument. :idea:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Dokolkoto si spomniam v work permit aplikatsiata si ima spetsialni razdeli v koito se opisvat chlenovete na semeistvoto pridrujavashti ili ne kandidata...Mai (ne sam sigurna) ne se iziskvaha dokumenti v podkrepa na napisanoto, no Kanak-a e prav - prashtaite da ima, niama da navrediat.
Za interviewto nai-vajno e jena ti da moje da gi ubedi che shte napusnete Kanada kato i izteche work permita. Ako moje da si nabavi oferti za rabota ot drugi darjavi (ako imate niakoi priatel v shtatite ili anglia da izfabrikuva edna nabarzo) mnogo pomaga. Inache nosete notarialni aktove ot imoti za da pokajete che vse oshte ste svarzani s Bg. Ako kandidatstvate i za PR ednovremenno rabotata stava oshte po slojna...saveta mi e da badete maksimalno uvereni i daje nagli ako neshto pochnat da se praviat na vajni tai kato osnovnata tsel na tova interview (osven da se uveriat che ofertata ne e falshiva) e da sa sigurni che niama da se obiavite za bejantsi ili po drug nachin da iztochvate sotsialnata sistemata sled kato izteche rabotnia dogovor.
Uspeh!
Za interviewto nai-vajno e jena ti da moje da gi ubedi che shte napusnete Kanada kato i izteche work permita. Ako moje da si nabavi oferti za rabota ot drugi darjavi (ako imate niakoi priatel v shtatite ili anglia da izfabrikuva edna nabarzo) mnogo pomaga. Inache nosete notarialni aktove ot imoti za da pokajete che vse oshte ste svarzani s Bg. Ako kandidatstvate i za PR ednovremenno rabotata stava oshte po slojna...saveta mi e da badete maksimalno uvereni i daje nagli ako neshto pochnat da se praviat na vajni tai kato osnovnata tsel na tova interview (osven da se uveriat che ofertata ne e falshiva) e da sa sigurni che niama da se obiavite za bejantsi ili po drug nachin da iztochvate sotsialnata sistemata sled kato izteche rabotnia dogovor.
Uspeh!