Та да поразкажем
Интервюто мина за 30 мин от коита да сме говорили 10
Интервюиращата е много мила жена преводачката също
Нашети въпроси бяха
към водещия /нива за френски 5/5 английски 6/6 години 26 оброзование висше/
Вие ли сте водещия
Quel est votre nom / като тук аз се поизложих банално казах само първото си име Тя тогава каза не ли това първото ви име и аз се извиних като ми стана смешно даже и се поправих нямаше проблем /
Коя е датата ви на раждане
След това имаше малко разминаване в термина на едно от професиите които съм изпълнявала като ученичка, но се разбрахме и тя поправи професията ми в DCS/става въпрос че administrateur е доста ро по-различно то réceptionniste/ тук поговорихме малко и какво е точно това учреждение и как се издържа от данъкоплатците или не
Кое е първото име на сина ви
Вие сте завършили еди какво нали
Вие работите еди какво нали
Каква е фирмата в която работите
Къде искате да емигрирате/тук аз казах au Québec тя се усмихна и зададе следващия въпрос/
В кой град
Защо точно този град
Въпроси към придружаващия/нива за френски 3/3 английски 4/4 години 31 оброзование висше/ На него му говореше много бавно
Кое е първото ви име
Какво сте учили
Сега живеете в софия нали
Живели сте в бургас нали
Знаете ли дали има работа за вас там/на което той отговори oui très beaucoup/

Какъв е живота в Б-с и София
И след това ни пита за парите послe каза че добре сме си поговорили и изрече дългоочакваните слова VOUS ETES ACCEPTE
Спокойно всичко е много приятно преводачката дори помага
НАЗДРАВЕ

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ
Искаме да благодарим на учителките си Таня Маркова и Петя Недева
И една препоръка от нас много много е полезно да се смени учителката преди интервюто Така се преудолява една бариера да застанеш пред човек който не ти знае нивото