И ние минахме

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mushichka

И ние минахме

Мнение от mushichka »

Здравейте на всички,
и ние минахме успешно на 07.07. при Лизе Будоан :D
жената е много мила, говори много бавно и всичко се разбира, така че не се притеснявайте , ако продължава да изпитва и тази седмица.
Интервюто протича така , както е описано от AniK.
Взеха ни дипломите преди да влезем, за да ги сверят, после ни поканиха. Интервюто продължи около 40 минути , от които частта с въпросите беше 25. Пита само по формулярите - как се казваме , кога сме родени, къде живеем, какво сме завършили, относно работата пита за първата и последната да обясним какви са ни задълженията,имаме ли приятели там, какво си представяме да правим в Кебек ,защо точно сме избрали Монреал и може ли да ви видя парите. Отговаряхме обикновено с да или не , искаше кратки обяснения, не казахме и 1/3 от това , което знаехме. Не ни питаха нищо на английски.
Важно е всичките ви документи да са ОК, да не си забравите някоя диплома, защото основно проверявят съответствието на документите. :wink: и бъдете спокойни, на изпитите в университета беше по-страшно :)
Искам да успокоя всички, че жената е добронамерена и се старае да направи всичко, за да ви приеме в Кебек. :)
Пожелавам на всички чакащи да изпитат същата радост като нас ! :D :D :D
Helga
Обратна връзка:

Мнение от Helga »

Chestito i mnogo uspehi:)))) i az minah na 07.07 i strashno barzo i lesno mina vsichko:))
nobleman

Мнение от nobleman »

Бравооо!!!!
:D Честито и от мен!
Пожелавам Ви лека и успешна процедура!
Наздравееее!!!!! :beer:
Аватар
boromania

SAMO NAPRES

Мнение от boromania »

4estito i ot nas!
Uspehi po natatyka....
Samo ne razbrah kakvoima6e predvid s : "така че не се притеснявайте , ако продължава да изпитва и тази седмица"?!?! Nqma li tazi dama da byde do kraq na izpitnata sesiq i da izkara celiq Juli ???
A i edno vypros4e s kolko to4ki si bqhte ocenili Frenskite i Angliiski poznaniq?! A i profesiqta i obrazovanieto na glavniq aplikant previligirovani li sa mu ?? Mersi
mushichka

Мнение от mushichka »

Благодаря на всички, много сте мили ! :D
Когато влизахме на интервю, охраната ни каза че изпитват две жени, Ла Рю си е заминал със сигурност и затова не знам точно как ще изпитват тази седмица, надявам се за всички нашата изпитваща да остане.
А иначе ние сме conjoint de fait, ниво на френски - 8/8, ниво на английски 6/6, нито един от нас не е инженер или с друга предпочитана професия- аз съм водещия кандидат и съм юрист, а любимия е бивш военен, който в момента работи в сферата на търговията.
Успех !
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Честито и от нас. Пожелаваме ви много късмет и бърза процедура :beer2: :haplio:
beauty1369
Обратна връзка:

KAKVO SUVPADENIE

Мнение от beauty1369 »

ZDRAVEITE,
NIE SUSTO MINAHME NA 07.07 OT 10 CHASA. VIE OT KOLKO BJAHTE? OPREDELENO IZPITVASTATA E STRAHOTNA I NJAMA LOSHI NAMERENIA. DA SI POJELAEM USPEH OT SEGA NATATUK
C`est la vie!!!!!!
Заключено