Успешно интервю - 31.10.2003

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Koki

Мнение от Koki »

Здравейте, приятели!
Днес и аз минах при мадам Volcy. Наистина много мила и добронамерена. Влязох в 10.00 и в 10.13 бях вече навън. Учих френски по PANORAMA и минахме първата книжка. Не знам за колко са ме оценили. Това което ме притеснява е 17 точка от сертификата

17. Bureau federal
BVC de BELGRADE

Знае ли някой какво означава това? Защо Belgrade?
Благодаря предварително
Maya Petrova

Мнение от Maya Petrova »

Честито и успех!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

не се шашкай! на всички пише така- това просто е стара бланка от времето когато тия бяха в белград
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито, Коки!!!!
Нямаш място за притеснение. Това са стари бланки и все още не са сменили името на бюрото от Белград на Виена. Това е. :lol:
gandi

Мнение от gandi »

Честито Коки.
Каде си учил френския и колко време.
Пиши как минаха тези 13мин.интервю. :lol: :shock: :wink:
Koki

Мнение от Koki »

Благодаря ви приятели за отговорите!

Учих 2 нива във Френския Институт и след това продължих с частни уроци при Марина с която минахме цялата първа книжка на PANORAMA, координатите и намерих в този форум. Ако някой се интересува мога да му ги дам. Много съм доволен от нея и сега ще продължим с втората книжка. Но разбира се писаха ме в сертификата NF - предполагам нон-франкофон. Започнах февруари и до сега с един месец прекъсване.

Относно интервюто. На мен лично ми беше много забавно и приятно. Даже малко съжалих после, че беше толкова кратко. Мъжете ще ме разберат. Мадам Danielle Volcy е супер :D
Не ме попита нищо извън формуляра, разбира се поиска да и покажа дипломи, удостоверения за пари, и по едно време скъса и хвърли в коша един лист на който имаше таблица с моите точки и точко когато аз си помислих ето до тук бях, тя ми каза "Vous etes accepte" :-)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Поздравления! :D
И успех по-нататък в процедурата.
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

chestito koki pozdravlenia i uspeh
Заключено