Смяна на паспорт след сертификат

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
shtir

Смяна на паспорт след сертификат

Мнение от shtir »

Според вас проблем ли е смяната на паспорт (поради изтичане на срока) след сертификат и преди медицински? Да искам ли да ми го продупчат и дадът или не? Предполагам ще ми е доста трудно да си го запазиа.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Няма никакъв проблем. Аз си вадих паспорт 1 г. след интервюто, т.е. сертификата. От Букурещ искат като полагат визата да има най-малко още 6 м. валидност.
Изображение ... и в темите също!
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

niama problem no imai v predvid, 4e vednaga 6tom polu4i6 noviat pasport tryabva da kserokopira6 pyrvite stranici i da gi izprati6 v bukure6t po fax i sled tova po po6tata. tova e zadyljitelno!
shtir

Защо в Букорещ, аз още не съм започнал кореспонденция с тях.

Мнение от shtir »

Защо в Букорещ, аз още не съм започнал кореспонденция с тях. За сега имам само сертификат от Виена.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

здр!
жена ми си смени паспорта и то след като вече бяхме получили медицинските. направо го изпратихме за визите, без копия разни до букурещ и тям подобни.
трябва да е валиден поне 1 година, в писмото за визите го пише
успех
boriss

Мнение от boriss »

Zdrasti,
az si smenih pasporta malko predi da si naprawq medicinskite. Ne sym prashtal copy ot starite. Weche kato se obadqt za vizite.
Kato si smenqsh pasporta kaji che ti trqbwa i stariq pasport. Popylwash edna molba za zadyrjane i tam pishesh za kakwo e neobhodimo.
Towa e za 3 meseca ot datata na molbata i sled tozi srok do 3 meseca trqbwa da si wyrnesh starite pasporti koito sa perforirani.
Towa e no mislq che i copie wyrshi rabota.
Uspeh
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

И на мъж ми сменяхме паспорта,но след медицинските.За всеки случай изпратихме копие на новия паспорт в Букурещ,на гърба на което писахме причината за промяната/изтичане на стария/ и нямахме проблем.
Успех и бързо приключване на процедурата.
Заключено