Вече сме на точното място.
Чуствам се зле, даже много зле!!! Що чаках толкова много???
Трябваше да съм тук още преди 7-8 години.
Все едно си дойдох у дома.
Та летището както вече знаете не е от лъскавите с всякакви магазини и т.н. Оооо Канадците не пътуват само дето около мен имаше яко народ със загар връщащи се от Ямайка.
Още нямам впечатления не сме обикаляли, но пътя от летището до посрещачите ни (на които сме безкрайно благодарни) ме накара да задълбоча подозренията си, че тук е точното място. На пешеходните пътеки със знак стоп даже и грамадните автубуси спираха даже и да няма хора. Готина, лъскава, голяма кола и 2 велосипеда отзад на рамката. Кой баровец в Бг ще сложи колело отзад та той е най великия

А незнам за каква адаптация говорите, но май ако се връщам в Бг. ще трябва да изкарам 1-2 курса по безопасност, адаптация и т.н.
Айде че ми се излиза има супер яки стадиони осветени даже вечерно време
Абе който ме познава мога да му кажа че е гот даже супер гот. Не е перфектно де, за някои, но за мен това е мястото.
Има кръпки (дупки не бих ги нарекъл видиях 1 малко по-голяма) по разни кръстовища, но не моеее да си счупиш колата.
Айде, че още съм много пресен и пак ще кажат нещо от рода на "ти ела и ще видиш" и "дали няма да ме е срам от това дето съм писал от Бг" и тем подобни.
А на тези с големите претенции - да си правят сметката какво искат, щото тука не е Европа.

Ааааа забравих тука е егаси жегата.