Ако знаете готини места за Камп...и т.нт.. следва.. тук е мястото да поразкажете къде какво как:)?
Аз знам едно много яко..то е на 1ч от Монтреал "Rivier Ruge"...супер готино място.. май- сега го направиха вече платено, но има и места където не се плаща все още.
та ми се искаше малко да сменим.. тази год.?
И бтв. ако някой е навит с нас.. ( групата) драскайте бележка
dionis написа:Аз за рафтинг съm навит. Ако ре6ите даходите някъде mоже да се присъединя. А и на рандоне из планинките няmа да откажа
- на френска клавиатура и Kredorе къде е "sh"
Super..da znam go tam mqstoto gotino e:) A hodil/a li si na Rivier Ruge?:) golqm kupon stava tam...kato se napali ve4er ogynq..i edni biri..skari:)) abe kupon da stava.
6te pi6em i teb..draskai LC. s info ako iska6.
OK - prosto niakoi po-vesht i razbirasht, kogato ima iasen plan i organizacia - da svirka! Na men shte mi e za sefte, ama chovek s vuzrastta zapochva da izkreteniava!
Privet na vsichki! I az bih se vkliuchil s udovolstvie v podobno meropriqtie:) obojavam grebaneto i vaobshte vodnite sportove i prirodata
Svoboden sam sabota i nedelq, problemat e che nqmam nito palatka nito avtomobil za sega:))
еми супер... щом сте навити..ще се организираме доста хора... нямаш проблем с превоза...тук предпоолагам..повечето са мобилизирани:))))
ще гледам да организирам нещо за другият weekend...a до тогава..няма да е лошо да се видим някъде на по drink и запознаем.. въпреки че, вече някои се познаваме:))))
Който е навит нека да драска тук:)!
с предложение за място, можем и да пуснем отделна тема с дата ..място и час.
мдаа, и ние тази събота/неделя ще имаме гости за формулата, но идеята да се видим за по бира е супер. някой който по- ги знае подходящите места за среща да предлага.