Купих билети, но вече незнам дали ми се ходи?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Купих билети, но вече незнам дали ми се ходи?

Мнение от Kpetrov »

Здравейте,
Имам следния проблем имам визи и купих билети даже, но вече незнам дали ми се заминава!
Имаше един постинг, в който един пич ни увещаваше да останем и направим нещо хубаво за България. И аз се замислих искам да направя нещо за България!!! Някой да има под ръка един снайпер... боже, колко добри дела за България мога да направя с него!!!

А сега сериозно, докато власта не се опита да направи нещо за Бг и докато има последни модели мерцедеси и BMW със инвалидни табелки на тях аз не смятам да правя нищо за тази "държава"!!!

Пожелавам колкото се може повече хора да имат успех на интервютата.
Както ми беше казала една, вече канадка в ICQ, "Ако в Канада неможеш да се оправиш, то никъде няма да можеш".

Смело напред и кураж за всички колебаещи се. :beer:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

В България е рай за богатите,
а в Канада е рай за бедните.

Това е основната разлика.

Аз и жена ми не сме богати и тук работим за да преживяваме а това избрахме Канада една светлина в тунела (надявам се).
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
borsay

da

Мнение от borsay »

Тези които искаш да трепеш със снайпер не ходят сами по улиците!!! Можеш да ползваш и АК-М таман ще има и разсейки, а и по-евтино ще ти излезе. Съвета ти го дава бивш луд кашон от 1 баталъон Болярово, на поделение ..... Грудово, от ония времена 86-88
Аватар
darklady
Непокорна

Re: Купих билети, но вече незнам дали ми се ходи?

Мнение от darklady »

Kpetrov написа:Здравейте,
Имам следния проблем имам визи и купих билети даже, но вече незнам дали ми се заминава!...............
Абе, Kpetrov!!! Приятелю, /ако позволяваш да те нарека така/ какво ти е станало, та ме стряскаш така с това гръмко заглавие??!!!! :shock: :shock: Направо се шашнах, че нещо си се повредил ........ а то било ирония само! Недей така, с това шега не бива! Хора всякакви!! :lol: :lol: :lol:

Смело напред! Никой не е спечелил от крачките назад!

И скоро да ни се обадите от Канада!
ИзображениеИзображение
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:D :D Знайш ли като те заритам!!! :twisted: :twisted: :twisted:Айде!!!! И снайпера от мен!!! :beer:

Попътен вятър приятел!!! :D
RABO

hi

Мнение от RABO »

Kpetrov ако имах снайпер с удоволствие бих ти правил компания.
Леле колко дивеч(говеда)има в тая държава за опстрел че маи със снайпер няма наистина да стане доброто дело :) :beer: :beer:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Хм, и аз тамън тръгнах да споделям, че хич, ама хич не ми се тръгва вече (и ние си имаме билети, и квартира даже си намерихме), а пък то....
То да си призная, колкото не ми се тръгва, толко не ми се и остава. И на мен ми иде да тръгна по улицата с нещо по-вредно от пистолет, ама на! И ще се махаме, няма къде _другаде_ да ходим.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Aide yspex i da pishesh.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

o, chestito priateliu

samo da te predupredia
pred bara v koito hodia vsichki koli sa s invalidni tabelki - ot ferari do ogromen linkoln do jaguar - i tezi hora sa si mestni...taka che ne dei tova da si pravish kriteria
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
exquisitus

Re: Купих билети, но вече незнам дали ми се ходи?

Мнение от exquisitus »

Kpetrov написа:
А сега сериозно, докато власта не се опита да направи нещо за Бг и докато има последни модели мерцедеси и BMW със инвалидни табелки на тях аз не смятам да правя нищо за тази "държава"!!!
interesno i men tova MNOGO me drazni :)
aide uspeh otvsiakyde :beer:
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Кпетров съм,
Верно ли бе Коле!!!???? ееее ти ме утрепа и там ли има такива тарикатщини? Мислех, че не минават такива неща там!

ПС Май ще трябва да си нося снайпера и натам а?
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Make your own pathway!
Open up to new possibility!
Aim high and never settle for less!

:thumbsup: :wave:
на добър път на цялото семейство
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Mi-na написа:Кпетров съм,
Верно ли бе Коле!!!???? ееее ти ме утрепа и там ли има такива тарикатщини? Мислех, че не минават такива неща там!

ПС Май ще трябва да си нося снайпера и натам а?
ami verno ta
samo deto tuk e malko po skrito-prikrito
policaite kato idvat v bara i iskat "edna po silna kola"
drugi policai sa tolkova corumpirani che dori mafiotite se chudiat kak moje da e taka

ne se zablujdavaite che v Canada niama da otkriete prestapnost ili shmekerii
i tuk ima vrazkarstvo, i tuk ima delaveri samo deto sa moje bi ne tolkova iavni i bezochlivi
a i da ne zabravia - i tuk ubivat hora posred bial den
edin moi priatel si otide na April 13ti ama za razlika ot BG dori i ne znaem zashto - moje i darjavata da go e ochistila.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

V podkrepa na Koluvite dumi, moga da ti kaja,che kato doidesh tuk shte si go zadavash tozi vapros mnogo pati-"Ama i tuk li gi ima tezi nesha, pak az si misleh ....."Znaesh li kolko hora s dobri dohodi polu4avat supsidii ot darjavata i si peqt, a ti shte si kazvash- ama kak pa na toq samo dali pak az nemoga....ama taka de, i korupciq ima samo 4e e na po-visoko nivo....priqtno landvane.....
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Leni написа:V podkrepa na Koluvite dumi, moga da ti kaja,che kato doidesh tuk shte si go zadavash tozi vapros mnogo pati-"Ama i tuk li gi ima tezi nesha, pak az si misleh
Странно, аз пък не си го задавам този въпрос :roll: Но пък аз не съм се и дразнел чак толкова от неща като табелките или Азис, опитах се да гледам по-голяма картина преди да реша да заминавам :D Но определено както казва Кольо тарикатщините не са толкова явни и безочливи, когато ги има.
Айде Кирчо, че почна сезона на плажния волейбол :D
Заключено