tarsja kontakt sas Rosy i Boby koito sa pisali vaprosite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
atilafree

tarsja kontakt sas Rosy i Boby koito sa pisali vaprosite

Мнение от atilafree »

Zdraveite ako e vazmogno njakoi da mi dade e-mail na Rosy i Boby koito sa napisaly vaprosite za intervuto.Moge i samite te da mi gi ostavjat ako vidjat objavata.Blagodarja predvaritelno na vsichki koto shte mi pomognat.Gelaja Uspeh na vsichki
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

vlizame tuk ryadko, no ni kazaha, che ste ni tarsili, ta eto ni. pishete ni na lichno saobshtenie, ako iskate.

kasmet i uspeh!
Suny

Мнение от Suny »

Zdraveite Rosi i Bobi :D
Izpolzvam momenta ,li4no da vi izkajem EDNO GOLJAMO BLAGODARJA,
za vuprosite koito ste publikuvali tuk v saita!!!Blagodarenie na tjah, na6ata podgotovka po tjah i u4itelkata ni po frenski,prekrasnata Jana Nikolova-minahme uspe6no intrevuto i taka se doblijavame do jaduvanija moment za nas- da kaznem na Canadska zemja!!!!
Blagodarim vi ot surze za va6ata pomost!!!
Mnogo kusmet ,stastie i sbudnati me4ti ot nas :beer2: :partytime: :partytime: :beer2:
Suny i Bai Naum Powera
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

pozdravi i pozhelaniya za kasmet i uspeh na vsichki, koito polzvat info-to, koeto sme dali tuk!!! nadyavame se da sreshtame vse poveche usmihnati i dovolni balgari tuk v montreal!
feicheto
Обратна връзка:

Мнение от feicheto »

v tema Dokumenti i interviu izvan Balgaria ot 27.05 sam napisala nai-dolo vaprosite, koito zadadoha na nas - ako vi interesuva oshte, nadiavam se da sa ot polza.
Uspeh
Koito iska, moge vsichko da postigne rano ili kasno
Заключено