!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
mark05

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от mark05 »

Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

I kakvo se udivlqvash tolkova, az sam hodila na takova predstavqne v Sofiq predi 2 godini. NISHTO OSOBENO,hvarlqne na vadica za ribi......kat men, ama......
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

I kakvo se udivlqvash tolkova, az sam hodila na takova predstavqne v Sofiq predi 2 godini. NISHTO OSOBENO,hvarlqne na vadica za ribi......kat men, ama......
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

И кво разправяха на тея сбирки Лени, че се берат доларите по дърветата, а, и рибките кълват ли кълват :D Питам щот се сетих за вица за тоя дето получил зелена карта за САЩ и се чудил дали да заминава или не. И неговия приятел, който от дълги години бил "хамериканец" му вика: "Ела бе, ела - големи кинти тука големо чудо ! Направо се въргалят по земята, работата ти е само да се навеждаш и да ги събираш ! Това се работи тука !"
Убеден, пристига новия емигрант в Ню Йорк и ненаправил още дест крачки в летището вижда 10 доларова банкнота на земата. Таман да се наведе да я вземе, па се изправил, подритнал я и рекъл: "Ай сиктир бе, от първия ден още ще им работим на тея" :twisted:
mark05

Мнение от mark05 »

Ами за пръв път го виждам.
Реших че и някой друг ще му е интересно, та така.
А иначе отдавна съм спрял да се удивлявам на много работи.
mark05

Мнение от mark05 »

Тоя виц е стар, дай някой по актуален.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Стар, ама показателен !
mark05

Мнение от mark05 »

miteto за две нощи разнищих целия форум и съм доста наясно с колците, доматите и жабетата.
Колкото до вица нищо ново (Ганьо си го знаем), иначе е готин.
X

Мнение от X »

А,оня знаете ли го-в който се навел да ги вземе и..усетил как ги заработва отзад.Разликата е само,че доларите били канадски...
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Ami kakvo da ti kaja Mite, te kakvoto i da razpravqha,az se samnqvah, a i ne sam takav lapni sharan, abe ne 4e otidoh v Kvebek da vidq dali e taka kakto kazvat, no obshto vzeto ne o4akvah i tova koeto vidqh i vse oshte vijdam....palna skrab,mislq si 4e standarta koito imah v Balgaria tuk shte go stigna sled.....nakukovo lqto.
Za vica koito kaza sigurno e veren za mnogo hora no ne spadam kam tqh, v Balgariq raboteh naistina hard, i otgovornostite mi bqha mnogo, tuka samo se iztakvat kolko hard rabotqt.....dran dran.....ta plqs, i nedeite sega da po4vate otnovo s intrigite za tova zashto ne se varna v BG....
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Leni, въпреки всичко, ми е интересно да обясниш, защо седиш в Канада, като си толкова зле? или аз не съм разбрал нещо...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

X написа:А,оня знаете ли го-в който се навел да ги вземе и..усетил как ги заработва отзад.Разликата е само,че доларите били канадски...
Абе да не се е навел в района на Jarvis или Church в Торонто, а :lol: :lol: :lol:
Лени - аз лично не мога да разбера хората дето са имали много висок стандарт в БГ за какво имигрират в Канада - зарад климата ли, що ли :wink: (и под много висок стандарт нямам предвид 1000 лв. заплата и апартамента наследен от баба&дядо). Съзнавам че висок стандарт е доста относително понятие, ама то и като чета форума бая милионер се е изнесъл към Канада - кой имал 3 бутика, кой 2 хотела, останалите от директор нагоре били :lol:
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Da vidq nqkade v postinga mi da sam kazala 4e sam tolkova zle.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Leni написа:Da vidq nqkade v postinga mi da sam kazala 4e sam tolkova zle.
Да те улесня :wink:
Leni написа:....palna skrab,mislq si 4e standarta koito imah v Balgaria tuk shte go stigna sled.....nakukovo lqto.
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Какъв ли ще да ти е бил Бг стандарта щом и сега не е зле,ама и оня няма да го стигнеш. Само питам де, риторично така да се каже.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Заключено