Моята епопея продължава!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Моята епопея продължава!!!

Мнение от kalite »

След като бях върнат на интервюто ,оставен да чакам обещаното обаждане , което не се осъществи от страна на господин Одет, поех инициативата в свои ръце и осъществих обаждането бидейки малко нахално то моя страна , но все пак прогресиращо. Та в петък му се обадих да питам какво става . Казах му , 4е съм имал интервю на 26 и как се казвам . Изрови ми досието , пита ме пак какво работя и разни такива. В последствие ми каза 4е иска да ме види и се уговорихме за петък . Отново обнадежден с надеждата за тъй желания сертификат, грабнах си 4укалата и посред нощите (1 4аса вечерта) се отрепах от пътуване . Срещата ни беше за 2 4аса следобед , но аз както винаги подръних с около 8 4аса и бидейки пресиран от нямане какво да правя толкова време отидох в хотел Радисон пих едно кафе на аванта в рецепцията и взех 4е му се обадих в стаята му. През това време той провеждаше интервюта и издебнах момента в който се ка4и към стаята си . Обясних му кои съм и за какво съм дошъл , извиних се 4е го притеснявам и ми каза да из4акам докато свърши с още някой кандидат . Та се намърдах във времето между две интервюта .

Сертификат не полу4их , не ме разпитва наново просто ми обясни ситуацията , 4е френския ми е много зле. Сега трябва да карам курсове по френски и да пратя документ за последното във Виена. При което вероятно щял да проведе интервю по телефона. Даде ми документа които изисква да си подобря френския и по живо по здраво АВТОБЮСТА и обратно в Бургас.

Той беше взел решението си предварително само се 4удя защо ме разкара 4ак до там а не ми го прати по пощата?

Въпреки вси4ко съм доволен от така стеклите се обстоятелства и запо4вам поредния щурм . Мисля 4е взе правилно решение въпреки 4е не ме устрои кои знай колко. Наистина френския ми е потресаващ.

Това е което успях да сътворя.

Успех приятели!!!
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

uspeh, you can do it :)
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
Stef

N2

Мнение от Stef »

Ami syadai i nablyagai na frenskiya vijdash che horata sa nastroeni polojitelno i ne iskat nikoi da kasat no naistina ako ne se opravyash s ezika za kakvo si im .... choveka ti dava vtori shans ne go propilyavai shte vidish che si e zaslujavalo lisheniyata koito shte tryabva da napravish za da si podobrish frenskiya
USPEH
Nyama nevazmojni neshta :D
Go big or go home.
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Браво на теб!
Само така не се предавай!
Вярно ли е че днес Оде е бил за последно но итервю и утре си отива?
на нас не се обадил нямам никакъв отговор...
Не зная какво да правя... :oops:
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

Всичко е решено вече според мен. Моят документ беше готов и вероятно и на другите също. Мисля че ще ги получите по пощата. Човека е безкрайно коректен . Отговор ще има . Сигорен съм.
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Ei bravo na tebe. Triabva da znae6 4e ne si my napravil v nikakuv sly4ai lo6o vpe4atlenie s "nahalnoto" si povedenie. Vsu6tnost takova nastoiavane i ambitzia se tolerirat v tazi durjava. Tova e pokazalo samo 4e naistina si tzeleystremen i yporit 4ovek- to4no takiva kakvito im triabvat tyk. Y4i frenski, govori go s niakoi frankofon i se nastroi polojitelno. Kogato ti se obadi pak po telefona osven Bonjour go popitai "Ça va bien Monsieur XXX ??" (zaduljitelno my kazvai imeto. Tova pokazva vnimanie i yvajenie) Kolkoto si po vedur i pozitiven tolkova po dobre 6te mine tel. razgovor...
Haide stiga sum razdavala akul ... yspeh!!!
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Dee

Мнение от Dee »

Kalite,
i se radvam i malko se natyjih :oops:
vqrvam, che shte se spravish.
vse pak tova e po-malkoto zlo, nali.
nie nqma da mojem da doidem v nedelq, zashtoto shte sme izvyn grada. ama po-drugata sedmica shte se vidim, zashtoto iskam da mi razkajesh poveche za intervuto. ako ti se razkazva, de.

utre mai, ili vdrugiden ostanalite burgazlii imat sreshta da se ugovarqt s uchitelkata za novoto nivo, te shte ti kajat.

syrdechni pozdravi :D
d
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ами...новините са добри за теб.
Сядаш и учиш френски, ще ти трябва не само за да получиш сертификата, а и за тук, не забравяй това!!!
Учи френски, не наблягай толкова много на граматиката, колкото на говоренето, учи думички и изрази, говори, говори и пак говори френским докато ченето ти се отпусне и спреш вътрешната си съпротива да говориш френски. Това става само с практика, със слушане и говорене. Френска телевизия, френско радио, френски песни, френски филми, сложи си компютъра и мобилния телефон на френски, опитвай се да си разиграваш мислено интервюта и разговори на френски, опитвай се да мислиш на френски!
Успех!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Браво на теб!Малко хора биха постъпили така смело.Браво!Видя ли,че когато човек се стегне и вземе нещата в свои ръце,нещата добиват по-свеж оттенък.Много се радваме за теб.Почти сигурно е,че си е отбелязал някъде колко си мотивиран :lol: .Сега наистина те чакат леко труднички :lol: моменти с ученето на фр,но доколкото усещам,това едва ли ще те спре.Успех,късмет и вярвай повече в собствените си сили.
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

Благодаря отново за подкрепата и за разбирането . Ще си вузстановя моите френски способности . Оказа се 4е наистина се забравя . 8 години след завършване на фег се оказа доста дълъг период. но отново съм мотивиран и ще успея .

Успех на поканенните следващата сесия. Дано да не е толкова трудна като тази.
Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

Много съм изненадана от това което пишеш. Просто не мога да повярвам, че ти се е случило това. Не си прав за познанията ти по френски, не се подценявай, просто въпросният господин е решил да се прави на всемогъщ. Да знаеш, че ние те подкрепяме и чакаме, но както разбирам за жалост ще има известно забавяне.
Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

Не аз наистина се представих ужасно първия път. Смятам , 4е това което показах тогава не заслужава и толкова. Втория път беше без грешка , но той беше взел решението си ве4е. А и наистина имам нужда да си поприпомня нещата и да поговоря с някой за да мога да се поотпусна.
Аз съм наистина доволен от това развитие . Даже си има и някой предимства.

Няма зна4ение пак хуквам за нататък. Отново по4нах да затръгвам. Доста се бях от4аял , сега отново щурмувам.
Заключено