Моята епопея продължава!!!
- kalite
- Обратна връзка:
Моята епопея продължава!!!
След като бях върнат на интервюто ,оставен да чакам обещаното обаждане , което не се осъществи от страна на господин Одет, поех инициативата в свои ръце и осъществих обаждането бидейки малко нахално то моя страна , но все пак прогресиращо. Та в петък му се обадих да питам какво става . Казах му , 4е съм имал интервю на 26 и как се казвам . Изрови ми досието , пита ме пак какво работя и разни такива. В последствие ми каза 4е иска да ме види и се уговорихме за петък . Отново обнадежден с надеждата за тъй желания сертификат, грабнах си 4укалата и посред нощите (1 4аса вечерта) се отрепах от пътуване . Срещата ни беше за 2 4аса следобед , но аз както винаги подръних с около 8 4аса и бидейки пресиран от нямане какво да правя толкова време отидох в хотел Радисон пих едно кафе на аванта в рецепцията и взех 4е му се обадих в стаята му. През това време той провеждаше интервюта и издебнах момента в който се ка4и към стаята си . Обясних му кои съм и за какво съм дошъл , извиних се 4е го притеснявам и ми каза да из4акам докато свърши с още някой кандидат . Та се намърдах във времето между две интервюта .
Сертификат не полу4их , не ме разпитва наново просто ми обясни ситуацията , 4е френския ми е много зле. Сега трябва да карам курсове по френски и да пратя документ за последното във Виена. При което вероятно щял да проведе интервю по телефона. Даде ми документа които изисква да си подобря френския и по живо по здраво АВТОБЮСТА и обратно в Бургас.
Той беше взел решението си предварително само се 4удя защо ме разкара 4ак до там а не ми го прати по пощата?
Въпреки вси4ко съм доволен от така стеклите се обстоятелства и запо4вам поредния щурм . Мисля 4е взе правилно решение въпреки 4е не ме устрои кои знай колко. Наистина френския ми е потресаващ.
Това е което успях да сътворя.
Успех приятели!!!
Сертификат не полу4их , не ме разпитва наново просто ми обясни ситуацията , 4е френския ми е много зле. Сега трябва да карам курсове по френски и да пратя документ за последното във Виена. При което вероятно щял да проведе интервю по телефона. Даде ми документа които изисква да си подобря френския и по живо по здраво АВТОБЮСТА и обратно в Бургас.
Той беше взел решението си предварително само се 4удя защо ме разкара 4ак до там а не ми го прати по пощата?
Въпреки вси4ко съм доволен от така стеклите се обстоятелства и запо4вам поредния щурм . Мисля 4е взе правилно решение въпреки 4е не ме устрои кои знай колко. Наистина френския ми е потресаващ.
Това е което успях да сътворя.
Успех приятели!!!
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
- exquisitus
N2
Ami syadai i nablyagai na frenskiya vijdash che horata sa nastroeni polojitelno i ne iskat nikoi da kasat no naistina ako ne se opravyash s ezika za kakvo si im .... choveka ti dava vtori shans ne go propilyavai shte vidish che si e zaslujavalo lisheniyata koito shte tryabva da napravish za da si podobrish frenskiya
USPEH
Nyama nevazmojni neshta
USPEH
Nyama nevazmojni neshta

Go big or go home.
Браво на теб!
Само така не се предавай!
Вярно ли е че днес Оде е бил за последно но итервю и утре си отива?
на нас не се обадил нямам никакъв отговор...
Не зная какво да правя...
Само така не се предавай!
Вярно ли е че днес Оде е бил за последно но итервю и утре си отива?
на нас не се обадил нямам никакъв отговор...
Не зная какво да правя...

...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Ei bravo na tebe. Triabva da znae6 4e ne si my napravil v nikakuv sly4ai lo6o vpe4atlenie s "nahalnoto" si povedenie. Vsu6tnost takova nastoiavane i ambitzia se tolerirat v tazi durjava. Tova e pokazalo samo 4e naistina si tzeleystremen i yporit 4ovek- to4no takiva kakvito im triabvat tyk. Y4i frenski, govori go s niakoi frankofon i se nastroi polojitelno. Kogato ti se obadi pak po telefona osven Bonjour go popitai "Ça va bien Monsieur XXX ??" (zaduljitelno my kazvai imeto. Tova pokazva vnimanie i yvajenie) Kolkoto si po vedur i pozitiven tolkova po dobre 6te mine tel. razgovor...
Haide stiga sum razdavala akul ... yspeh!!!
Haide stiga sum razdavala akul ... yspeh!!!
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Kalite,
i se radvam i malko se natyjih
vqrvam, che shte se spravish.
vse pak tova e po-malkoto zlo, nali.
nie nqma da mojem da doidem v nedelq, zashtoto shte sme izvyn grada. ama po-drugata sedmica shte se vidim, zashtoto iskam da mi razkajesh poveche za intervuto. ako ti se razkazva, de.
utre mai, ili vdrugiden ostanalite burgazlii imat sreshta da se ugovarqt s uchitelkata za novoto nivo, te shte ti kajat.
syrdechni pozdravi
d
i se radvam i malko se natyjih

vqrvam, che shte se spravish.
vse pak tova e po-malkoto zlo, nali.
nie nqma da mojem da doidem v nedelq, zashtoto shte sme izvyn grada. ama po-drugata sedmica shte se vidim, zashtoto iskam da mi razkajesh poveche za intervuto. ako ti se razkazva, de.
utre mai, ili vdrugiden ostanalite burgazlii imat sreshta da se ugovarqt s uchitelkata za novoto nivo, te shte ti kajat.
syrdechni pozdravi

d
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ами...новините са добри за теб.
Сядаш и учиш френски, ще ти трябва не само за да получиш сертификата, а и за тук, не забравяй това!!!
Учи френски, не наблягай толкова много на граматиката, колкото на говоренето, учи думички и изрази, говори, говори и пак говори френским докато ченето ти се отпусне и спреш вътрешната си съпротива да говориш френски. Това става само с практика, със слушане и говорене. Френска телевизия, френско радио, френски песни, френски филми, сложи си компютъра и мобилния телефон на френски, опитвай се да си разиграваш мислено интервюта и разговори на френски, опитвай се да мислиш на френски!
Успех!
Сядаш и учиш френски, ще ти трябва не само за да получиш сертификата, а и за тук, не забравяй това!!!
Учи френски, не наблягай толкова много на граматиката, колкото на говоренето, учи думички и изрази, говори, говори и пак говори френским докато ченето ти се отпусне и спреш вътрешната си съпротива да говориш френски. Това става само с практика, със слушане и говорене. Френска телевизия, френско радио, френски песни, френски филми, сложи си компютъра и мобилния телефон на френски, опитвай се да си разиграваш мислено интервюта и разговори на френски, опитвай се да мислиш на френски!
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
Браво на теб!Малко хора биха постъпили така смело.Браво!Видя ли,че когато човек се стегне и вземе нещата в свои ръце,нещата добиват по-свеж оттенък.Много се радваме за теб.Почти сигурно е,че си е отбелязал някъде колко си мотивиран
.Сега наистина те чакат леко труднички
моменти с ученето на фр,но доколкото усещам,това едва ли ще те спре.Успех,късмет и вярвай повече в собствените си сили.

- kalite
- Обратна връзка:
Благодаря отново за подкрепата и за разбирането . Ще си вузстановя моите френски способности . Оказа се 4е наистина се забравя . 8 години след завършване на фег се оказа доста дълъг период. но отново съм мотивиран и ще успея .
Успех на поканенните следващата сесия. Дано да не е толкова трудна като тази.
Успех на поканенните следващата сесия. Дано да не е толкова трудна като тази.
Много съм изненадана от това което пишеш. Просто не мога да повярвам, че ти се е случило това. Не си прав за познанията ти по френски, не се подценявай, просто въпросният господин е решил да се прави на всемогъщ. Да знаеш, че ние те подкрепяме и чакаме, но както разбирам за жалост ще има известно забавяне.
Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
- kalite
- Обратна връзка:
Не аз наистина се представих ужасно първия път. Смятам , 4е това което показах тогава не заслужава и толкова. Втория път беше без грешка , но той беше взел решението си ве4е. А и наистина имам нужда да си поприпомня нещата и да поговоря с някой за да мога да се поотпусна.
Аз съм наистина доволен от това развитие . Даже си има и някой предимства.
Няма зна4ение пак хуквам за нататък. Отново по4нах да затръгвам. Доста се бях от4аял , сега отново щурмувам.
Аз съм наистина доволен от това развитие . Даже си има и някой предимства.
Няма зна4ение пак хуквам за нататък. Отново по4нах да затръгвам. Доста се бях от4аял , сега отново щурмувам.