Zdraveite,
moze li niakoi da mi kaze kakvo da napravia
Iskam da vzema Maika mi pri sebe si v Montreal, zashtoto Bashta mi e po4nal i niamam brat ili sestra.
V Montreal ziveia ot 2 godini, rabotia ot godina i 4 meseca na edno i sashto miasto, pe4elia shto -gode dobre 18 dolara na 4as.
Kak, kade i kakvi dokumenti triabva da popalnia i izpratia za da polu4i Maika mi viza i da ia vzema pri men.
Mnogo Vi molia za informazia.....
Predvaritelno blagodaria!
Kak da podgotvia Viza za roditel ot montreal
Kak da podgotvia Viza za roditel ot montreal
Pravi tova koeto neiskash da ti napraviat!
В момента процедурата за спонсориране на родители страшно се е забатачила и отнема години. Миналата седмица имиграционниа министър обеща да налеят повече пари и да я ускорят, но още не е ясно дали наистина ще стане или е просто предизборна агитация ...
.
Аз бих те осъветвал първо да изкараш на майка си туристическа виза, а след като дойде в Канада, да подадеш за спонсориране и в същото време да кандидастваш за "Разрешение от Министъра" (minister's permit) майка ти да стои в канада докато ти разгледат молбата за спонсориране и и мине имиграционната процедура.

Аз бих те осъветвал първо да изкараш на майка си туристическа виза, а след като дойде в Канада, да подадеш за спонсориране и в същото време да кандидастваш за "Разрешение от Министъра" (minister's permit) майка ти да стои в канада докато ти разгледат молбата за спонсориране и и мине имиграционната процедура.