Osvobojdavam posta Quality control i firmata tursi chovek, koito da me zamesti.
Iziskvania:
angliiski - korespondenciata i dokumentaciata sa na angliiski t.e. raboetn ezik
frenski - angliiskiat e po-zadaljitelen ot frenski; ako chovekut se spravia i na dvata ezika - parfait!
komputur - nishto osobeno, obache da moje da si pishe sam pismata!
tehnicheski poznania v konfekciata - v chastnost - mujka konfekcia.
Molia, koito ima opit i se namira za podhodiasht da mi prati LS as soon as possible, shtoto nemam namerenie da suchetavam dvata posta!
Merci
URGENT! SVOBODNO RABOTNO MIASTO V MONTREAL!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
URGENT! SVOBODNO RABOTNO MIASTO V MONTREAL!
Представителна извадка тип "паплач"

Quality Control
Zdravei,
Kazvam se Maria. Pisha ot profile-a na brat mi, da ne se u4udish:-)
Az sum rabotila kato quality control po4ti 2 godini v Procaps Encapsulation - tova e firma za paintballs..Ne znam dali q znaesh....Napusnah zashtoto si namerih rabota po moqta specialnost...ot koqto v posledstvie me sukratiha....ne znam ti v kakva firma rabotish, no ako sum "interesna", mojesh da mi se obadish na (514) 365 9403 - tova e domashen telefon i (514) 571 1914 - tova e cell. V kushti sum sutrin...do kum 1-2 naobqd i sled 9 ve4er....Mojesh da mi pishesh i na ICQ - 25773811(ako i ti imash razbira se). Tuk v tozi site nqmam registraciq...za tova i pisha ot imeto na balbi..
)
Ami...shte 4akam:-)
Lek den i do skoro!!!
A, da..zabravih...govoria i pisha i na frenski i angliiski, komputarna gramotnost imam:-) Mujkata konfekciq - ne sum se zanimavala, no ako se naloji, shte...
)))
Kazvam se Maria. Pisha ot profile-a na brat mi, da ne se u4udish:-)
Az sum rabotila kato quality control po4ti 2 godini v Procaps Encapsulation - tova e firma za paintballs..Ne znam dali q znaesh....Napusnah zashtoto si namerih rabota po moqta specialnost...ot koqto v posledstvie me sukratiha....ne znam ti v kakva firma rabotish, no ako sum "interesna", mojesh da mi se obadish na (514) 365 9403 - tova e domashen telefon i (514) 571 1914 - tova e cell. V kushti sum sutrin...do kum 1-2 naobqd i sled 9 ve4er....Mojesh da mi pishesh i na ICQ - 25773811(ako i ti imash razbira se). Tuk v tozi site nqmam registraciq...za tova i pisha ot imeto na balbi..

Ami...shte 4akam:-)
Lek den i do skoro!!!
A, da..zabravih...govoria i pisha i na frenski i angliiski, komputarna gramotnost imam:-) Mujkata konfekciq - ne sum se zanimavala, no ako se naloji, shte...

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: