Пътуване до Букурещ за интервю през юни

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Princess123

Пътуване до Букурещ за интервю през юни

Мнение от Princess123 »

Моля Ви ако някой скоро е ходил до Букурещ за интервю да ми помогне Трябва да отида до там и както изглижда ще трябва да ходя сама Нужна ми е информация за самото пътуване - има ли от София някоя фирма, която да го организира Мога да отида със самолет, но как ще се оправя там от летището се чудя :? Ако някой скоро е ходил или знае нещо по въпроса pls help:)
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

ot Sofia - vlaka ot centralna gara, spalen vagon, v Bukuresht kum 7.30 h, taksi do posolstvoto, okolo 3 lv. ste ti izlezne, obajdash se na ohranata i im pokazvash nasrochenia chas, a ne chakash na opashkata, okolo samoto posolstvo ima kafeneta, kudeto da chakash, sled intervuto, dulgo chakane, vzemi si karta na Buk., obraten vlak v 19,30h. Uspeh!
agur

Мнение от agur »

http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... highlight=
Погледни този линк. Там подробно е обяснено всичко. Ние също пътувахме по този начин и сме много доволни. Успех.
Princess123

Мнение от Princess123 »

Благодаря Ви за информацията :D Толкова изненадващо ми дойде тази покана за интервю в Букурещ мислех си, че интервюто ми ще е в София :roll: Тези дни ще се свържа с тази фирма от Русе да се уговоря нещо с тях, защото това е за сега най-добрият вариант за мен да ме закарат и да ме върнат Мерси още веднъж за помощта Ви :D
Заключено