До скоро използвах Calling card, после Sultana, но и двете вече ми създават проблеми - става въпрос до провинцията....
Лек ден и мерси за отговорите

Благодаря тиeva-vet-eva написа:Ние ползваме GIANT.Казват ти от оператора,че имаш 100 минути.Говорили сме с Пловдив и с Елхово/Ямболско.Надявам се,че сме ти от полза.
Имаш право - ще взема да се замисляanito написа:Ne znam, tuk izborat na karti e po-malak otkolkoto w Mtl, i wsi4ki, koito sme polzwali, izlizat po-skapo ot tel. kompanii. Wse iziajdat minuti, poniakoga i bez da goworim izob6to... kato se smetne realnoto wreme, koeto goworim, izliza po-skapo. Otkak sme s tel. kompania, se rodihme. A i ne e nujno wse da hodim da tarsim i da kupuwame karti...
mecan написа:И аз ползвам Calling сard. Само веднъж реших да пробвам с друга, вече не помня коя и тия като ме изчарджиха здраво, набързо си се върнах към старата карта. Всички карти чарджат въпросът е с колко и каква е връзката, на мен Calling card ми върши добра работа и за София и за провинцията - Велико Търново и Червен Бряг.