Izviniavam se samo che ne go pusnah oshte vchera,no emociite vzeha vrah i chak sega smognah da napisha neshtichko.
I taka vchera na 19.04. se preborihme po podobavasht nachin za taka dalgoochakvanite sertifikati.
Intervuto ni beshe ot 10.chasa,biahme tam okolo polovin chas po-rano.
Izvika ni prevodachkata kam 10.10min.vliazohme i se pochna tia.
Parvo rakostiskane i predstaviane ot negova strana i raziasnenie otnosno kak shte proteche nashia razgovor,posle iskane na diplomi,tr.knijki,sv.zarajdane,pasporti,sv.za brak i vaprosi po tiah.
Vsichkite mu vaprosi biaha obichaini i ne mnogo trudni,beshe predrazpolojen dobre kam nas(taka pone si mislia),zadavashe edin vapros na men-edin na neia,pauza pochti niamashe.
Vsichko mina za okolo 30 min.bez razpechatvaneto na sertifikatite i raziasneniata po tiah.
Razlichniat vapros kam men beshe-Koi den e mnogo specialen za vas opishete mi go,i tova beshe edinstvenia vapros koito toi mi zadade na angliiski.A na polovinkata ia pita da mu razkaje za neinoto semeistvo i tova beshe.
Izglejda mu napravihme dobro vpechatlenie zashtoto ni pohvali i dvamata za dobria frenski(ne ni dade frankofon obache),tuk e miastoto da blagodaria na nashata uchitelka-Blagodarim ti Jana za vsichko koeto napravi za nas!
Sashto taka sled moia otgovor na angle beshe iznenadan i mi kaza che govoria perfektno angliiski.

Mnogo sam gord ot tova.
Tova e niamashe nishto neobichaino v intervuto.
Malko danni za orientir:
Az-vodesht kandidat s dostatachno tr.staj(ne po specialnostta),fr.ezik-8/7,
angl.ezik-11/11.
Tia-2 god.tr.staj(ne po specialnostta),fr.ezik-7/6,angl.ezik-11/10-neia ne ia pita nishto na angle.
I iskam da podchertaia che i dvamata sme sas SREDNO SPECIALNO OBRAZOVANIE!!!!!
Taka che izobshto ne e zadaljitelno da si vishaga za da uspeesh na intervuto.Vsichko spored men zavisi ot lichnite vi kachestva.
Taka che horata sas sredno da ne se pritesniavat ami da derzaiat!

V obshti linii beshe tova,nadiavam se che sam bil polezen s tazi informacia na niakogo.A pak nie mnogo sme shtastlivi ot postignatia uspeh!
Iskam da pojelaia na vsichki mnogo kasmet i uspehi na intervutata

P.S. Blagodarnosti na Baco za moralnata podkrepa