Kak da izlajem agenta v CLE-to?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
eviton

Kak da izlajem agenta v CLE-to?

Мнение от eviton »

Tuk temata e ve4e za razli4ni trikove i sistemi da nakarame agenta v CLE da ni igrae po svirkata :lol: Ima li takiva filmi i kakvi sa na4inite za tova.Po skoro kak da se darjim pri tozi agent i da go ubedim 4e trqbva da se izkara jelaniqt ot nas kurs,kato nikoga ne sme u4ili za tova.Malko sam neqsen ta da spomena edin primer.Imam edin priqtel,koito iska da u4i za el.tehnik t.e. da izkara mesten kurs,NO za da go zapo4ne sa mu kazali 4e trqbva da ima dogovor za 160 4asa s mesten rabotodatel.Mestnite rabotodateli ne iskat da vzemat nikogo,koito ne e izkaral takav kurs :twisted: i stava edin omqgiosan krag.Kazaha mi 4e tozi agent moje da pomogne mnogo.Spored vas kakav e na4inat?Az sa6to se bqh zasilil kam tazi profesiq ,no tozi priqtel me ot4aq :( Osven tova mai trqbvalo da se u4i v nqkakav sejep ili ne6to podobno.Tova ne6to,kato kolej li e ili sredno specialno?
Drugi priqteli pak sam otazali da im nazna4at li4en agent :shock: Kazali im kato si izkarate kursa po frenski ,togava elate da govorim :evil:
Kak togava da iziskame na6 si agent?Koito moje da pomaga :roll:
10x
Joy

Мнение от Joy »

:lol: :lol: Леле,eviton,още не си разбрал къде се учи за тази професия и какво е СЕЖЕП (боже, тези които са в България,въобще четат ли другите от тази страна на океана?),но от приятели всеки новопристигнал първо разбира къде има аванта... Не е важно какво точно и къде и как дават, важно е да дават без пари,а ако може и да плащат за това... :?

Сежеп и колеж е едно и също. Почти една година е обучението там за ел. техник,но и тази професия има доста направления. Та за някои от тях се чака доста време,защото не са само емигрантите от България желаещите...
Агентите са си башка луди-на какъвто попаднеш и както успееш да му въздействаш! Има хора,които умеят да въздействат, и други,които не могат. Също има лесно и трудно поддатливи.. :lol:
Как да го убеждаваш, че това ти е жизнено необходимо,ти сам ще си решиш!
Joy

Мнение от Joy »

Да, без да продемонстрираш достатъчно добър френски, който да им покаже, че можеш да учиш в колеж на френски, никой няма да се занимава да ти помага за обучение. Освен това, eviton, ако искаш да учиш по субсидирана от КЛЕ програма, подсигури си трудов стаж в Канада преди това. Доста по-изгодно е, повярвай! :wink:
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

V kakav smisal da si podsigurq staj?Kato el.tehnik ili vaob6te s nqkakva profesiq.Na men mi kazaha 4e kursa e 3 god ,a ne 1.Blagodarq ti za infoto!
Joy

Мнение от Joy »

Информацията ми за ел.техниците е от човек с тази професия, който вече цяла година си чака реда в един Сежеп. Може да се каже-инфо на ухо. :D Аз нищо не разбирам от електричество... :lol: Неговият курс е по-малко от година дори и завършва със сертифициране в конструксион.
Не ми се вярва честно казано, КЛЕ-то да спонсорира 3 -годишен курс. :roll:

Що се отнася стажа, това е мой личен опит...Няма значение какъв и по каква професия, важно е да си работил в Канада. Само не знам какъв е минимума...Ако не си работил, ще учиш безплатно, но парички няма да видиш.
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

Q & A electrician examinations

http://rapidshare.de/files/1333072/y-aqaa01.zip.html

as well here:

<a href="ed2k://|file|Wiley - Audel Questions and Answers for Electrician's Examinations, 14th Ed - 2004 - (By Laxxuss).pdf|3149250|5f5f2c74347057f3f6effc77579575fa|">Wiley - Audel Questions and Answers for Electrician's Examinations, 14th Ed - 2004 - (By Laxxuss).pdf</a>
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Заключено