Спешен въпрос за лекарства в GTA
- Sneji
- Най-любезен форумец
Спешен въпрос за лекарства в GTA
Някой някъде да е виждал в GTA да се продава "Осцилококцинум" и някакви други хомеопатични лекарства на Боарон? Знам, че в Жан Котю в Монреал има, но тук до сега никъде не съм виждала.

- Sneji
- Най-любезен форумец
miro_m, няма лошо, колкото повече информация имам, толкова по-добре. В кризисен случай просто ще "тичам" до най-близкия Фортинос (на около 20 км. от нас) или до Даунтаун (дай адреса, щом минаваш от там).
Искам да благодаря на един "подскачащ" съфорумник, който предложи да ме снабди с въпросния Осцилококцинум - Благодаря ти!
Винаги може да се научи нещо полезно от форума, БЛАГОДАРЯ ВИ момчета
Искам да благодаря на един "подскачащ" съфорумник, който предложи да ме снабди с въпросния Осцилококцинум - Благодаря ти!
Винаги може да се научи нещо полезно от форума, БЛАГОДАРЯ ВИ момчета

Като питах чичо Гугъл, гледайте какво ми каза

Homeopathic remedies can be bought from these two sources (among many others) in Toronto: Natural Solutions located in Sherway Gardens in Etobicoke (enter the "Casey's door" and turn right - third store on the right) 416-695-1374, or Nature's Counter, Cloverdale Mall (near the Dominion) 416-236-1409 or it's North York location 416-222-3197. Both stores order from Dolisos in Montreal and all orders are delivered within a day or two. Employees at both west end stores are highly knowledgable and helpful. Good luck to you.
Not knowing what part of town you live in, here are a few other shops that carry homeopathic remedies:
Noah's 322 Bloor St. W 416-968-7930, or at the north end, Noah's 2395 Yonge St 416-488-0904 and Noah's midtown 667 Yonge St 416-969-0220 OR
Big Carrot 348 Danforth 416-466-2129. Get off the Bloor/Danforth subway at Chester - there's a walkway from subway station to Big Carrot Common parking lot - couldn't be any easier!