Спешен въпрос за лекарства в GTA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Спешен въпрос за лекарства в GTA

Мнение от Sneji »

Някой някъде да е виждал в GTA да се продава "Осцилококцинум" и някакви други хомеопатични лекарства на Боарон? Знам, че в Жан Котю в Монреал има, но тук до сега никъде не съм виждала.
Изображение
Veliko

Мнение от Veliko »

Снежи, има го във Фортинос, на щанда за лекарствата. Не знам дали имате при вас Фортинос, в някои градове се води Zehrs. Струва около 13 кинта. Hope this helps.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Veliko написа:Снежи, има го във Фортинос, на щанда за лекарствата. Не знам дали имате при вас Фортинос, в някои градове се води Zehrs. Струва около 13 кинта. Hope this helps.
Мерси Veliko :D
Изображение
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

Oscilokokcium imat predstavitelen magazin na "Yang"ako ne se laga north of "Eglington",tochniat nomer ne go znam ,no moga da proveria-minavam chesto ot tam.No ti ne beshe li v Misissaga?Malko e dalechko.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

miro_m, няма лошо, колкото повече информация имам, толкова по-добре. В кризисен случай просто ще "тичам" до най-близкия Фортинос (на около 20 км. от нас) или до Даунтаун (дай адреса, щом минаваш от там).
Искам да благодаря на един "подскачащ" съфорумник, който предложи да ме снабди с въпросния Осцилококцинум - Благодаря ти!
Винаги може да се научи нещо полезно от форума, БЛАГОДАРЯ ВИ момчета :D
Изображение
Zarkov

Мнение от Zarkov »

В този смисъл позната ли е хомеопатията в Канада, има ли такива лекари и лекарства.
Синът ми е на хомеопатия.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Като питах чичо Гугъл, гледайте какво ми каза :D
Homeopathic remedies can be bought from these two sources (among many others) in Toronto: Natural Solutions located in Sherway Gardens in Etobicoke (enter the "Casey's door" and turn right - third store on the right) 416-695-1374, or Nature's Counter, Cloverdale Mall (near the Dominion) 416-236-1409 or it's North York location 416-222-3197. Both stores order from Dolisos in Montreal and all orders are delivered within a day or two. Employees at both west end stores are highly knowledgable and helpful. Good luck to you.
Not knowing what part of town you live in, here are a few other shops that carry homeopathic remedies:

Noah's 322 Bloor St. W 416-968-7930, or at the north end, Noah's 2395 Yonge St 416-488-0904 and Noah's midtown 667 Yonge St 416-969-0220 OR

Big Carrot 348 Danforth 416-466-2129. Get off the Bloor/Danforth subway at Chester - there's a walkway from subway station to Big Carrot Common parking lot - couldn't be any easier!
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

eto i tochniat adres:3463 Yonge St.,
magazina se kazva:"Smith's pharmacy"-homeopatics produkts.
na sever ot "Lawrence" e. :wink:
Uspeh!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Благодаря, Миро.
Изображение
SNS

Мнение от SNS »

Също хомеопатични лекарства има във "Superstore" на щанда за билки около organic нещата.
In God we trust.
Заключено