Елиа-Жизел

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Гост

Елиа-Жизел

Мнение от Гост »

Нали обичаше културните мероприятия - виж дават Жизел в Монреал от 7 - 9 април. На руския балет - Петербургския.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Blagodaria za informaciata. Az sled Lebedovo ezero sum uvredena i nishto drugo ne moga da ponesa:-) kade gi gledate tezi raboti, be? Dobre che pone se registrirah v saita na OSM - dosega nikakva novina nemam ot teh, ama sum v ochakvane:-) Inache na 24 mai - 9 simfonia na diado mi - Beethoven! Az se uredih, za vas - ne znam!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Joy

Мнение от Joy »

Е нямаш си работа Омби, да ни тровиш сега с такова инфо бедните студенти...Даже не искам да знам какво струва удоволствието... :? :roll:
Гост

Мнение от Гост »

Ами то затова си пише Джой - Елиа-Жизел, да се знае за кого е :lol: Пък когато стане студентка тя сама ще си каже скъпо ли е, не е ли ! Ама като гледам дядо й е Бетовен ...... :wink:

Елиа, аз слушам телевизия и радио. За нищо не съм се абонирала, та даже понякога не се и обръщам да гледам, само да бръмчи телевизора. Ако нещо ми "захване" ухото и казвам. Обаче преди време не бях много добре разбрала за Сент-Фоа в гр. Квебек и Уолмарт, та много-много не се изказвам. Но за теб - специално се заслушах и вторият път и си рекох - не ще да е лъжа това !
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Mi kato ti lovi antenata na televizora, shte gledash i shte slushash...
Chakai, che se setih - tia tukashnite shto ne se nauchat da upotrbiavat pravilno glagolite - te ne gledat film ili novini po televiziata - slushat gi...Chovek shte reshi, che sa mnogo zaeti, ta niamat vreme da hvurliat po edno oko kum ekrana...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено