Начин на държане във форумите...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Plamen

Начин на държане във форумите...

Мнение от Plamen »

Прави ми впечатление че напоследък много започнаха да стават "модерни" всякакви просташки изрази и лични характеристики...искам да предупредя всички, че който не може или не иска да спазва добрия тон във този форум ще бъде трит и евентуално отстраняван без предупреждение. Пак повтарям това е форум за Канада и имиграция, а не за псувни и простотии.
Ако някой въпреки всичко не е наясно за какво говоря искам да ви дам определение за дбър тон и поведение. Това е тон и поведение, което, тези с деца зпазват, когато говорят с децата си, а тези които нямат деца, когато говорят с родителите си...
Ако някой въпреки това уточнение има различно от общоприетото виждане по въпроса...ами какво да кажа...вината не е моя...да се сърди на родителите си....
С пожелание за приятно ползване на форума.
Пламен
Последно промяна от Plamen на Нед Окт 19, 2003 10:55 pm, променено общо 1 път.
Finnigan

Мнение от Finnigan »

Аз лично се изказах по солено в анкетата. не съм еденствения, но пламен е прав . Моля всички засегнати за извинение.

Michael Finnigan
pumpy

Мнение от pumpy »

Пламене, твоята снимка в добрия тон ли е :D :D :D
Крайно време беше да се разберем за какво става дума. напълно подкрепям такава инициатива. да си контактуваме с удоволствие. това за децата и за родителите звучи добре, да прибавим и първите седем години. жалко е че има хора, за които това са неразбираеми понятия, но дано са възприемчиви и да се понаучат от останалите тук. Иво

P.S. когато бях в първи клас, по времето на развития социализъм, в клас раздаваха червени пчелички, печатчета в тетрадката, за добро поведение. това все пак си беше някакъв стимул за първолаци. ако трябва да прибегнем и до такива способи за тези, които се чувстват все още в първи клас по възпитание :D
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Крайно време беше да се определят правила на форума относно изразните средства и лексиката и да се трие без предупреждение , ако не се спазват !
Чета доста форуми, но пиша само тук от българските , поради простата причина , че ителектуалното нивото на голям процент от пишещите е доста над средното за български форум!
Ако някой има "зъб" на някой може да си го реши чрез опцията "лично съобщение!
Plamen

Мнение от Plamen »

Помпи, и в Канада е така...моя син най-редовно получава звездички или нещо като печат в тетрадката че се е справил добре в клас...
За ваша информация вече спрях достъпа на двама души, на които постингите им бяха само глупости и обиди към другите. И няма да се поколебая да изтрия всеки който не знае как да се държи на публични места въпреки заплахите, които получих, че ще ме съдят... :shock:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

G_Rosi написа:Крайно време беше да се определят правила на форума относно изразните средства и лексиката ...
Az mislia, 4e takiwa prawila ima napisani w niakakwa stepen pri registraciata, no nikoj ne moje da izbegne ni6to tuk, oswen sas 24 h monitoring na postingite.
Ima mnogo na4ini, koito sa razli4ni ot psuwni za da se obidi niakoj, a kriteria, po kojto 6te se "rejat lo6ite" postingi ne moje da bade winagi prawilen - slojna e materiata ako triabwa da se pipa delikatno.

Ina4e - naj-barzoto e da se trie po precenka na "Adm", no e mnogo riskowano.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Браво, Пламене!!!
Крайно време беше. Ако някой има проблем с някои хора от форума, да си го реши, но извън този сайт.
Това е форум за обмяна на информация относно процеса на имиграция за Канада. Нека спазваме добрия тон и да не се обиждаме повече.
:roll: :P :lol:
Plamen

Мнение от Plamen »

Mark написа:Az mislia, 4e takiwa prawila ima napisani w niakakwa stepen pri registraciata, no nikoj ne moje da izbegne ni6to tuk, oswen sas 24 h monitoring na postingite.
Ima mnogo na4ini, koito sa razli4ni ot psuwni za da se obidi niakoj, a kriteria, po kojto 6te se "rejat lo6ite" postingi ne moje da bade winagi prawilen - slojna e materiata ako triabwa da se pipa delikatno.

Ina4e - naj-barzoto e da se trie po precenka na "Adm", no e mnogo riskowano.
Марк, прав си...и аз много мислих, но изразните средства напоследък много се промениха...ти си от отдавна във форума и знаеш, че не съм от хората които трят каквото не им харесва /за справка виж някои твои по-стари постинги... :wink: /. Мога само да обещая че ще променям или трия само постинги с наистина неприлични и обидни думи. Ако някой ме нарече лично мене с нещо обидно може и да не го изтрия, но няма да търпя да се обиждат участници във форума по най-нагъл начин...това просто трябва да спре. А за интелектуалните и "литературно издържани" обиди няма да се слага филтър.... :P
Аватар
sara
Рошава гарга

Re: Начин на държане във форумите...

Мнение от sara »

Plamen написа: .....започнаха да стават "модерни" всякакви просташки изрази и лични характеристики...искам да предупредя всички, че който не може или не иска да спазва добрия тон във този форум ще бъде трит и евентуално отстраняван без предупреждение. Пак повтарям това е форум за Канада и имиграция, а не за псувни и простотии.
Ако някой въпреки всичко не е наясно за какво говоря искам да ви дам определение за дбър тон и поведение. Това е тон и поведение, което, тези с деца зпазват, когато говорят с децата си, а тези които нямат деца, когато говорят с родителите си...
Ако някой въпреки това уточнение има различно от общоприетото виждане по въпроса...ами какво да кажа...вината не е моя...да се сърди на родителите си....
Ако трябва някой да поеме вината - аз съм насреща. И с огромно щастие и удоволствие прочетох този постинг - толкова прекрасен и очакван позитивизъм, но след половин бутилка вино резултатът е леко намален, но.... много благодаря от името на тези дето сме позитивисти и простотията ни дразнеше.
поздрави!!!! :D
Аватар
Dido Fido

Мнение от Dido Fido »

...
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Сара, въпросът не е позитивизъм срещу негативизъм.
Въпросът е да пишем във форума без да се обиждаме. Хора всякакви, мнения всякакви, често противоположни. Идеята е да споделяме каквото знаем и да даваме мнението си (било то при поискване или не ;) ) с цивилизован тон и без нападки спрямо другите.

Използвам случая да се обърна към всички участници във форума:

'Драсти банда,
Пламен ме удостои с честта и отговорността да съм "модератор" на форумите. С две думи мога да редактирам/трия постинги и да местя теми из форумите (ако случайно някоя тема е пусната не в най-подходящия форум).

Надявам се никога да не използвам правата си!

Ваш,
ссттоо
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

ssttoo написа: ...Използвам случая да се обърна към всички участници във форума:

'Драсти банда,
Пламен ме удостои с честта и отговорността да съм "модератор" на форумите. С две думи мога да редактирам/трия постинги и да местя теми из форумите (ако случайно някоя тема е пусната не в най-подходящия форум).

Надявам се никога да не използвам правата си!

Ваш,
ссттоо
Айде честито (че то си е доста отговорно) !

А за добрия тон - ако има възможност, преди постинг, или отговор на такъв, да се минава за малко през едно прозорче : "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА", или нещо такова, ама силно по смисъл.
Може би ще има ефект.

Plamen написа: А за интелектуалните и "литературно издържани" обиди няма да се слага филтър....
И аз съм ЗА това - то си е наука да го направиш културно :wink:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Naistina nay-dobre e, koyto iska da se cheshe ezika da pishe lichni saobshteniya, shtoto nyama smisl tolkova hora, koito trsyat polezna informaciya ili neshto interesno da se posmeyat, da chetat prostotii.
bonne chance na vsichki! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

pravilno,plamene podkrepiam ideata.v kraina smetka vseki triabva da znae kak da se darji ,a koito ne znae da se nauchi.v fopruma triabva da si pomagame.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Трябва да си пич, да си готин и за другите, и за себе си...А това на пръв поглед немислимо съвместяване се получава просто като си искрен и към другите, и със себе си...
Има много начини да обидиш човек...и толкова малко начини да се държиш човешки...
А простотията си е човешко явление - няма я при животните...
Както и бирата между другото! :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено