ZA ZAMINAVANETO........
ZA ZAMINAVANETO........
Priateli,molia VI,daite mi savet kakvi dokumenti da si vzema ot Bulgariapri otpatuvaneto mi!!!!Opitah se da potarsia v staria forum no ne uspiah,danameria nishto?Ima li dokumenti koito triabva da badat prevedeni i legalizirani tuk v Bulgaria,za da se rasia dopalnitelno v Canada!!! Napr.:koi triabva da popalni dokumenta za vaksinaciata na decata;diplomite triabva li da prevedeni;.....i tem podobni??Sinat mi zavar6i 8-mi KLAS-triabva li da mu e preedena i legalizirano svidetelstvoto za osnovno obrazovanie?MOLIA VI PI6ETE ZA KAKVOTO SE SETITE !!!!!Predvaritelno VI blagodaria!!!!!MYCKI, AKO PRO4ETE6 MNENIETO MI ,OBADI MI SE S EDNO SAOBSHTENIE,ISKAM DA TE PITAM NESHTO!!!!!
Za da se slu4i nechto , triabva silno da go jelae6!!!!!!
Re: ZA ZAMINAVANETO........
Вземи си всичко. Аз даже си нося една бележка от военните че съм се оправил с тях и мога да наапусна БГ...DJORCH написа:Priateli,molia VI,daite mi savet kakvi dokumenti da si vzema ot Bulgariapri otpatuvaneto mi!!!!Opitah se da potarsia v staria forum no ne uspiah,danameria nishto?Ima li dokumenti koito triabva da badat prevedeni i legalizirani tuk v Bulgaria,za da se rasia dopalnitelno v Canada!!! Napr.:koi triabva da popalni dokumenta za vaksinaciata na decata;diplomite triabva li da prevedeni;.....i tem podobni??Sinat mi zavar6i 8-mi KLAS-triabva li da mu e preedena i legalizirano svidetelstvoto za osnovno obrazovanie?MOLIA VI PI6ETE ZA KAKVOTO SE SETITE !!!!!Predvaritelno VI blagodaria!!!!!MYCKI, AKO PRO4ETE6 MNENIETO MI ,OBADI MI SE S EDNO SAOBSHTENIE,ISKAM DA TE PITAM NESHTO!!!!!
За преводите има различни мнения. Аз лично и имах всичко преведено, че даже и легализирано...логиката ми беше че после ако се окаже че ми трябва ще ми е доста трудно да си го набавя...и си е така. Единствения документ до сега който ми е трябвал и са ми признали като официален заедно с легализацията е акт за раждане. Въобще всички такива документи за грражданско състояние /вкл. и за брак/ преведени и легализирани са си необходими. За децата в училище освен акта за раждане друго не искат...даже имунизационния картон не пожелаха да видят- това си било работа на личния лекар...
има списък с необходимите документи и вещи...
Всичко е в мярката