Kyde 6te bydem tozi petyk???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Kyde 6te bydem tozi petyk???

Мнение от billybg »

Zdraveite,prikanvam nqkoi da kaje kyde 6te bydem tozi petyk,za6toto predniq pyt se sybrahme to4no 6 4oveka i estestveno ve4erta ne be6e kakto bi trqbvalo da byde.Ako nqkoi e zapazil masa neka se obadi i da mi kaje,please...Blagodarq i nazdrave. :beer: :beer: :beer:

098-501148
podpravka

Мнение от podpravka »

propusnal si nai-vajnoto - kade shte se nalivame s :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

da, i az bih iskala da znam kade 6te se sabirame. Kakto znaete, az otlitam :wave: i tova 6te e moje bi poslednata mi sre6ta sas saforumci na balgarska zemia. Za sajalenie niamam nikakvo svobodno vreme prez denia, ina4e bih se opitala az da uredia ne6to. Taka 4e pi6ete kade sme.
:beer2: :beer2: :beer2:
keri

Мнение от keri »

Ilianski Ilianski stiga s tezi saforumci :) ami zemi si etegni bagaja 4e ne ti ostanaha i 10 dena mila :twisted: a kakvo te 4aka tuka ako znae6 :):) kakvi ne6ta sam ti zamislila. Ama malko ti ostana :twisted: Hayde pii edna Bg bira i zaradi men (ti pa ne pie6 bira) i da ne zabravit tendjerata za rakiyata molya te :) Veselo na vsi4ki i dobre da se izpratite.......
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

May posledno se spryagashe neshto za v "BOHEMI" dovechera. Krachmata e do "PRIMAVERA", pak na Popa.
Заключено