Q kam bgtoronto grupata

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
dokidok

Q kam bgtoronto grupata

Мнение от dokidok »

Kade sa nai-ewtinite zdrawni zastrahowki za roditeli ili blizki kato wi idwat na gosti? Kade gi wodite oswen na Niagara?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ami zavedi gi na кулата, на дисниленд, на Сафари/до град Кембридж, на 100км от Торонто/ , островите, езерото Симко
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

V nai-golemia mol v Kanada naprimer. Na kulata. Na gosti i t.n.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

gez написа:V nai-golemia mol v Kanada naprimer. Na kulata. Na gosti i t.n.
e бъркаш-най големия мол е Уест Едмънтън Мол, който е 700 дка, тоест 6 пъти по-голям от Ийтън Център и Скарбъро мол, както и от този дето скоро го откриха ама не се сещам името му.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Moje na Marineland/v Niagara Falls/.
Ili puk na Niagara-on-the lake.

Imashe edno takova kato izkustvena djungla/ama ne mu pomnia imeto/ kudeto vudiat peperudi i daje peperudite si imat peperudeshki kupichki za hrana........................!!!???

Samo ne me pitaite kak izglejdat kupichkite za hrana na peperudite, che i bez tova sum v nedoumenie ot gledkata Kucheshki pampersi 30$ paketcheto....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

sasho71 написа:
gez написа:V nai-golemia mol v Kanada naprimer. Na kulata. Na gosti i t.n.
e бъркаш-най големия мол е Уест Едмънтън Мол, който е 700 дка, тоест 6 пъти по-голям от Ийтън Център и Скарбъро мол, както и от този дето скоро го откриха ама не се сещам името му.
Moga da posporia s teb, otnosno novia mol vav Voughan, mislia che niama po-goliam ot nego v Kanada.
Ama ne sam siguren i zatova, koeto mi idva na akala e, da zaveda rodninite v Edmonton...:)
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Заключено