Spe6no!!!
Spe6no!!!
Здравейте, имаме нужда от съвет. Изпратихме документи и получихме писмо за интерврю за втората половина на 2005. И днес получаваме писмо от г-н Л. Р, че не събираме достатъчно точки и ни дават 2 месеца да изпратим още документи. По наши изчисления събираме над 80 точки. Какво да правим
Представ ли сме всякакви документи

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Един от възможните изводи - грешни изчисления.
Следва да си направите прецизен тест за да видите колко точки не ви достигат, след което да прецените как може да си увеличите броя на точките и чак тогава - с какви документи да стане това.
Другата вероятност е грешно поднесена информация, която не е дала основание да ви се признае някое от обстоятелствата, за които вие си присъждате точки.
Следва да си направите прецизен тест за да видите колко точки не ви достигат, след което да прецените как може да си увеличите броя на точките и чак тогава - с какви документи да стане това.
Другата вероятност е грешно поднесена информация, която не е дала основание да ви се признае някое от обстоятелствата, за които вие си присъждате точки.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
spe6no
Не е посочено какви документи искат. Приложила съм диплома за мед. сестра и съм работила 10 години като такава. Приложена е трудова книжка. В писмото пише, че 2,5 не са достатъчни за професията. Този е луд. В Б-я се учи толкова. След това имам завършена степен бакалавър и магистър - социална педагогика със трудов стаж към тях.
- milla
- Модератор
Можете да им пратите мейл bucst-im@dfait-maeci.gc.ca, със запитване какви документи още да изпратите, за да бъде приета кандидатурата ви...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
-
milla, нещо си се подвела мейла на Виена е: siqvienne@micc.gouv.qc.ca , а този който си посочила е в Румъния.milla написа:Можете да им пратите мейл bucst-im@dfait-maeci.gc.ca, със запитване какви документи още да изпратите, за да бъде приета кандидатурата ви...
korina, има нещо което не споменаваш или си се надценила, защото при наличие на минимум 58 точки кандидатурите се приемат за справки: http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html
Късмет!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- milla
- Модератор
ОпсLaRue написа:milla, нещо си се подвела мейла на Виена е: siqvienne@micc.gouv.qc.ca ...

korinа, извини ме и ако нещо решите да пишете - вижте този даден от LaRue.
Успех!!!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!