работа за проектант на мебели

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
sneja

работа за проектант на мебели

Мнение от sneja »

Изкам да попитам може ли някои да ми даде информация има ли работа в мебелните специалности и ако знаете за какви пари става въпрос :roll:
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Snej, i az zadavah predi vreme pochti sashtija vapros otnosno mebelnata promishlenost,no ne poluchih zadovolitelni otgovori ! Javno njama drugi kolegi ili se skatavat ..... Dano njakoi me oprovergae !!!! :oops: :oops:
No ne se pritesnjavai ,ima mnogo darven material ,taka ,che ne moze da ne se pravjat mebeli !!!!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ima mnogo darwoprerabotwatelni zawodi, w towa mojete da ste sigurni. Oba4e az sam dotuk s infoto. Ne sam w bran6a i ne sam se interesuwala.
Обичам да преча
monny

Мнение от monny »

много дървен материал има и в българската държавна администрация - омръзна ми да дялам

sneja няколко от скоро заминалите janyz ги познава започнаха работа в дърварска фабрика но доколкото знам се плаща ниско и започнаха да бягат
дизайнер на мебели е прекрасна работа - хабер си нямам как реално стоят нещата, но съм скептичен за намиране на такава работа, виж девойката с моден дизайн я бяха отрязали на интервюто
разбира се винаги може да твориш самостоятелно стига да намериш на кого да продаваш
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

благодаря за информацията, но все пак има ли някакъв сайт, където мога да намеря обяви, свързани с моята професия, било дори като продавач на мебели
todor73

Мнение от todor73 »

na tozi link mojesh da si sortirash predpriatiata po razlichni pokazateli otivash na recherche avancée ... i gi razcqkvash kak si iskash. :D vsichki predpriatia imat i saitove i moje direktno po internet da si puskash cv-to.

aaa linka de
http://www-rib.icriq.com/pls/owa_rib/ri ... de_trait=3
roni

Мнение от roni »

......било дори като продавач на мебели.....

Напиши в гугъла ''Brault & Martineau" и ще намериш всичко по този въпрос,но в Мтл. искат добро владеене и на двата езика.
Тава е една от веригите мебелни магазини.Има още "Bric","Beureau en gros"(не съм сигурна че така се пише), ''LEON",но за тях нищо не излиза или поне аз не намерих.
Успех и късмет!
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

благодаря - полезна информация :D :D :D
Заключено