работа за проектант на мебели
работа за проектант на мебели
Изкам да попитам може ли някои да ми даде информация има ли работа в мебелните специалности и ако знаете за какви пари става въпрос 

Hi
Snej, i az zadavah predi vreme pochti sashtija vapros otnosno mebelnata promishlenost,no ne poluchih zadovolitelni otgovori ! Javno njama drugi kolegi ili se skatavat ..... Dano njakoi me oprovergae !!!!
No ne se pritesnjavai ,ima mnogo darven material ,taka ,che ne moze da ne se pravjat mebeli !!!!

No ne se pritesnjavai ,ima mnogo darven material ,taka ,che ne moze da ne se pravjat mebeli !!!!
много дървен материал има и в българската държавна администрация - омръзна ми да дялам
sneja няколко от скоро заминалите janyz ги познава започнаха работа в дърварска фабрика но доколкото знам се плаща ниско и започнаха да бягат
дизайнер на мебели е прекрасна работа - хабер си нямам как реално стоят нещата, но съм скептичен за намиране на такава работа, виж девойката с моден дизайн я бяха отрязали на интервюто
разбира се винаги може да твориш самостоятелно стига да намериш на кого да продаваш
sneja няколко от скоро заминалите janyz ги познава започнаха работа в дърварска фабрика но доколкото знам се плаща ниско и започнаха да бягат
дизайнер на мебели е прекрасна работа - хабер си нямам как реално стоят нещата, но съм скептичен за намиране на такава работа, виж девойката с моден дизайн я бяха отрязали на интервюто
разбира се винаги може да твориш самостоятелно стига да намериш на кого да продаваш
na tozi link mojesh da si sortirash predpriatiata po razlichni pokazateli otivash na recherche avancée ... i gi razcqkvash kak si iskash.
vsichki predpriatia imat i saitove i moje direktno po internet da si puskash cv-to.
aaa linka de
http://www-rib.icriq.com/pls/owa_rib/ri ... de_trait=3

aaa linka de
http://www-rib.icriq.com/pls/owa_rib/ri ... de_trait=3
......било дори като продавач на мебели.....
Напиши в гугъла ''Brault & Martineau" и ще намериш всичко по този въпрос,но в Мтл. искат добро владеене и на двата езика.
Тава е една от веригите мебелни магазини.Има още "Bric","Beureau en gros"(не съм сигурна че така се пише), ''LEON",но за тях нищо не излиза или поне аз не намерих.
Успех и късмет!
Напиши в гугъла ''Brault & Martineau" и ще намериш всичко по този въпрос,но в Мтл. искат добро владеене и на двата езика.
Тава е една от веригите мебелни магазини.Има още "Bric","Beureau en gros"(не съм сигурна че така се пише), ''LEON",но за тях нищо не излиза или поне аз не намерих.
Успех и късмет!