Смяна на провинцията

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Svetlyo

Смяна на провинцията

Мнение от Svetlyo »

Смених провинцията в която живея с друга. Има ли такива които са живяли в Онтарио и са се преместили в Квебек? Знае ли какви с процедурите за смяна на шофьорска книжка издадена в Онтарио с такава от Квебек? А във връзка със здравната карта? Има ли нещо друго важно нещо което трябва да се направи?
Joy

Мнение от Joy »

Ха добре дошъл! :D

И да се обаждаш като почнат да твърдят Онтирийци, че квебекчани се изнасяли към Онтарио, а не обратно! :D

P.S. за съжаление не мога да помогна по въпроса.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Хм, Поля, той Svetlyo веднъж се мести от Квебек в Онтарио и сега пак обратно. Аз друг такъв случай не знам, но при него има защо :D И бивши съседе, другия път като наминеш насам, не забравяй да прескочиш и до 19-я етаж :D
Изображение
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Sneji написа:Хм, Поля, той Svetlyo веднъж се мести от Квебек в Онтарио и сега пак обратно. Аз друг такъв случай не знам, но при него има защо :D И бивши съседе, другия път като наминеш насам, не забравяй да прескочиш и до 19-я етаж :D
И мотивите за местенето са лични, провинцията няма нищо общо с това. :D
Joy

Мнение от Joy »

И мотивите за местенето са лични, провинцията няма нищо общо с това.
:D :D Ами то и в обратната посока мотивите са лични... И въобще, мотивите за емиграране в Канада са лични. Не се сещам някой да се е местил по обществено-политически причини...
fuck

Мнение от fuck »

JOY написа:
И мотивите за местенето са лични, провинцията няма нищо общо с това.
:D :D Ами то и в обратната посока мотивите са лични... И въобще, мотивите за емиграране в Канада са лични. Не се сещам някой да се е местил по обществено-политически причини...
Brei, kakav dalbokomislen komentar 8)
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

И да се обаждаш като почнат да твърдят Онтирийци, че квебекчани се изнасяли към Онтарио, а не обратно!
Не се коси Жой той още не се осъзнал затова, освен ако не обелваш дума английски имаш 2+ деца и не ти се бачка в много малко други случаи ще си в полза с такова начинание. Дори кебекарите тази година бележат връх в мигрирането си извън провинциата към То, Кал и Ван, това как ще си го обясниш?!?
Заключено