idvane v kanada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
eli

idvane v kanada

Мнение от eli »

zdraveite na vsi4ki bulgari!!!moje li niakoi da mi kaje za konkretni na4ini za idvane na bukgari tuk v kanada.imam poredvid ne samo legalna emigracia.
SHRAK
Аватар
Koko

Re: idvane v kanada

Мнение от Koko »

eli написа:zdraveite na vsi4ki bulgari!!!moje li niakoi da mi kaje za konkretni na4ini za idvane na bukgari tuk v kanada.imam poredvid ne samo legalna emigracia.
Нелегално? - трудно (почти невъзможно) и също така безмислено, дори за легалните имигранти не е лесно да намерят работа, а за нелегален да не говорим.
Други начини са да дойдеш да учиш и след това да кандидастваш по легалната процедура или пък да намериш някой със статут в Канада и да се омъжиш за него.
Съществува вариант да дойдеш с работна виза (мисля че е 6 месечна), която не е като легален имигрант, но ако не успееш за тези 6 месеца да измислиш нещо за по-трайно оставане, след като изтече или ще трябва да си заминеш или ще останеш като нелегален имигрант, което както казах по-горе е безмислено. По-конкретна информация за временна работна виза виж в официалния сайт

http://www.cic.gc.ca/english/work/index.html
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

eli написа:zdraveite na vsi4ki bulgari!!!moje li niakoi da mi kaje za konkretni na4ini za idvane na bukgari tuk v kanada.imam poredvid ne samo legalna emigracia.
Начини за идване в Канада:

Летейки:
1. Със самолет
2. Със въртолет
3. Със тортолет

Плувайки:
4. На кораб
5. На дънер
6. На дъбов пън

Ако някой знае и други начини, моля да сподели :P :P :D
Аватар
Val

Мнение от Val »

vladi написа: Начини за идване в Канада:

Летейки:
1. Със самолет
2. Със въртолет
3. Със тортолет

Плувайки:
4. На кораб
5. На дънер
6. На дъбов пън

Ако някой знае и други начини, моля да сподели :P :P :D
7. С влака (от осми коловоз на 5:15)

За повече информация - НЛО. :beer2:
Последно промяна от Val на Вто Окт 14, 2003 1:04 pm, променено общо 1 път.
Q

Мнение от Q »

Legalna emigraciq
Urejdash se da uchish neshto
Namirash si polowinka :D
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Val, shto davash greshen kolovoz na tovarniya vlak za Canada? :lol:
Toy e na 5:15, no na osmi kolovoz! :P :lol: :P Tova mi e edna ot lyubimite pesni. :P :beer:
Da doydesh da uchish e dobr variant, saglasen sam.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Val

Мнение от Val »

Canuck написа:Val, shto davash greshen kolovoz na tovarniya vlak za Canada? :lol:
Toy e na 5:15, no na osmi kolovoz! :P :lol: :P Tova mi e edna ot lyubimite pesni. :P :beer:
Da doydesh da uchish e dobr variant, saglasen sam.
Oops, izviniavam se! Shte si popravia posting-a.

Naistina, vlakat tragva ot OSMI kolvoz, a ne ot shesti! Bez malko da zabludia horata da chakat na greshen kolovoz! :oops:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Не се сърди на шегаджийските отговори по-горе, но истината е, че да си мислиш за нелегална имиграция в Канада в момента е (меко казано) смешно. Тия времена отминаха и сега единственият ти сериозен шанс да се заселиш в Канада е да намериш легален начин. Миналият месец министърът на имиграцията намали точките необходими за имиграция по точковата система от 75 на 67. Това направи легалната имиграция достъпна за много повече хора. За да събереш 67 точки, даже не е необходимо да имаш висше образование, стига да владееш добре английски или френски. Вместо да се чудиш как да си направиш живота по-труден и неперспективен, аз бих ти препоръчал да видиш какво ти е необходимо за да събереш тези 67 точки.
Много хора си мислят, че основният им проблем е да попаднат в Канада. Основният проблем всъщност е какво ще правиш след като си попаднал в Канада!!
todor73

Мнение от todor73 »

da se doide nelegalno v canada kakto i drugite pisaha e naistina bezmisleno. horata legalno sa tuk i ima nedovolni, no ako si 20 god. manekenka mai ima smisql ako za tova pitash de. idvash tuk namirash si edin kuh canadec i stavash legalna. che ste si i po-dobre i ste ti e po-lesno ot na mnogo pishesti v tozi forum legalni. v takqv sluchai problema ti e samo idvaneto tuk. tova pone v quebec e zapazena marka za mexikanki i cubinki. taka che uspeh. ima hliab v tazi afera. :D
Заключено